Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

na obiad też w ogóle nie mam pomysłu- kurde nie wiem co zrobić może placki ziemniaczane z bitą śmietaną i konfiturą wiśniową-dawno nie jadłam
A w ogóle ta pogoda mnie dobija siąpi za oknem i zimno jak cholera z domu nie chce się wychodzić a trzeba
Wpadnę później laseczki cmoktusieDostałam SMS-a od Kaliny:
"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".
Przekazane![]()
Toż to zajebisty pomysła ja na obiad zrobię kanapki![]()
ale mój Tato musi miec na ciepło 
Gusiu dobry pomysł tyle, że obiad musi byc na 14Majsii namocz fasolkę do wieczora, i zrób sos, bardzo łatwo się robi, dodaj kawałki kiełbaski i jużJa naprawdę spadam papapa.

Cudowne wiadomości :-) Cieszę się że wszystko dobrzeDostałam SMS-a od Kaliny:
"Kochane Lodóweczki! wszystko jest dobrze, to wynik przeforsowania się w weekend.dałam sobie dużą nauczkę :-( mam kilka dni leżeć.synek ma się dobrze :-) zaraz posłucham jego serduszka :-) dziękuje, że jesteście ze mną :-) odezwę się na BB jak wrócę do domku".
Przekazane![]()

Ooooo to super :-)Dostałam SMS-a od Kaliny:
Przekazane![]()