Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...
Pysia-mi wlosy strasznie zaczely wypadac dlatego opie*****lami teraz mam spokuj krotkie sa...Ale tobie tak ladnie z tymi dlugimi
))))
Kasia a ty mnie rozbawilas...nie mniej mi za zle ale sie usmialam...ze tak sie zdenerwowalas na te placki bo mi tez sie to przytrafia strasznie czesto...jak sie wkurze to rycze bo mi nerwy puszczaja...a potem sama nie wierze ze sie tak rozkleilam haha
Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<
A u nas zimno i w niektórych miejscach leje, to nie wiem co lepsze. A z tym L4 to nie za fajnie - przewaznie zwolnienia dają jak ciąża jest zagrożona z jakiegoś powodu.No cholera jasne nie idzie za wami nadazyc...wpadam tylko na chwilke powiedziec ze ZYJE i odezwe sie jutro bo wreszcie bede miec wolna chwile...Juz mnie kur**ca bierze z ta moja robota...farciary wy macie L4...
Buziaki kochane i 3majcie sie cieplutko...nie wiem jak u was z pogoda ale u nas to kuzwa goraco...>.<
Czarodziejka śliczne te ogrodniczki!
Co do ibupromu mi gin. też powiedziała, że mogę brać tylko właśnie w 3 trymestrze żeby raczej nie używać żadnych przeciwbólowychAle przepisała mi też rozkurczowy skopolan w razie bóli także nie wiem...
jeszcze chwila jeszcze dwie i domku się będę zbierać!!!!a głowa dalej pęka:-(
dosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!dziewczyny ja pie*** nie mam już siły padam w pracy zapierdziel wiedziałam że tak będzie ale już nie daję radydosłownie nie wiem jak się nazywam!!! help!help help! jeszcze z godz posiedzę i idę do domu tyle że jutro i tak do końca tygodnia czeka mnie to samo - masakra!
ps cola tez za mną chodzi;-)
Na ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
Dokładnie ile lekarzy tyle zaleceń, wskazań, człowiek może ogłupieć przez to wszystkoNa ibuprobnie pisze ze właśnie w 3 NIE WOLNO. Jezu, kazdy leakrz coś innego mówi i bądź tu mądry i nie oszalej.
shingle laski do jedzenia poszły![]()
Ja wziełam jak tylko wróciłam do domu paracetamol i właśnie ból głowy mija
Zrobiłam i zjadłam obiadek i idę pod kocyk poczytać gazetki i się grzać
Mężu zadzwonił, że będzie później, bo kolega się zjawił u niego w pracy, że ma awarie komputera, a moje Kochanie jako że się zna na tym wszystkim, pojechał
no nic kocyk i Gabryś w brzuszku muszą mi wystarczyć
3majcie się ciepło dziewuchy
i nie napłodźcie do jutra zbyt wiele postów