Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobry pomysłja też dostałam jedyneczki, ale o tym nie pomyślałam, żeby powysyłać na innych te pieluchy hiihihih, ja mam inną propozycję, może zrobię nam nowy temat, gdzie bedziemy sie informowały o takich akcjach promocyjnych, spotkaniach itd...bo tu może to umknąć w nadmiarze postów;-)a tak każda będzie mogła skorzystać z różnych promocji, każda z nas czasem na coś trafia itd. ;-)
Znachorka a co się stało ? :-Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...
Oczywiscie nic nie wiem ... nie mam juz sił do państwowych lekarzy , ani pieniedzy na prywatnych ... zrezygnowana , zła i zawiedziona ... ide sobie ...
aha nie wiem czy zwróciłyscie uwagę, w nowym "M jak mama" jest informacja, ze centrum diagnostyka organizuje spotkania i konsultacje dla kobiet w ciąży z upominkami;-), w Poznaniu będzie takie spotkanie 8.10 w hotelu Polonez, a reszte miast mozna sprawdzić w necie, nie mam gazety przy sobie to teraz dokładnie nie powiem, ale ja na pewno idę, moze jakieś Poznanianki też pójdą????
Druga rzecz to na stronie www.papmerspremium.pl możecie wypełnić formularz i otrzymać darmowe próbki nowych pieluch pampers:-) mama własnie mi przyniosła ze skrzynki:-) w miejscu gdzie trzeba wpisać hasło wpiszcie: ekspert:-)

hej dziewczynki, kurde jestem przeziębiona:--
-(bolałao mnie gardło i od wczoraj mam straszny katar:-
-( nic nie moge na to brac podobno, tzn babka w aptece dala mi pastylki do ssania homeopatyczne, biore rutinoscorbin ...i tyle:-(boje sie o dzidzie, najpierw stres, teraz przeziebienie, wierci sie strasznie w brzusiu mam nadzieje ze wszystko oki:-( któras za was przeszła przeziębienie????
ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópkipo prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek
a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze
a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresieplus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę
dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!
A moj skarb nie ma zielonegho pojecia o dniu chlopaka i niech tak zostanie...o prosze, to swietny pomysl...a ja nieopatrznie zapytalam mojego M. rano czy z okazji dnia chlopaka ma specjalne zyczenia obiadowe...a on, ze zeberka w sosie....o rany....wymyslil ;-) wiec teraz bede sie bujac z zeberkami![]()
Najeli GRATULACJE!!!!!!!!!!niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczkomasz prawo wypić dzsiaj puszkę coli
![]()
a ja wyłączam lapka i próbuję zasnąć bo plamienie znowu przeszło w krwawienie i zaraz zacznę wariować już mężowi zaczęłam dawać wytyczne żeby w szpitalu mówił że jestem w 22 lub 23 tygodniu żeby w razie czego wydali nam ciałko żebyśmy pochowali ***** chyba się rozklejam dobra czekam na wizytę a teraz śpię niech to po****** łożysko wróci tam gdzie jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje...i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...
![]()
Nic sie nie stało ... Mój lekarz na poprzedniej wizycie powiedział ze dzisija poznam plec i bedziemy mierzyc malucha ... i dzisiaj zmienił zdanie i powiedział ze za miesiac ...