Witam Śnieżynki:-)
Ja w miarę spałam,ale bardzo cierpła mi prawa ręka-widocznie macica uciska na kręgosłup

.Tak czytam o Waszej zgadze,czyli macie jeszcze brzuszki wysoko,skoro nadal zgaga Was męczy,jak sie obniżą ,to powinna minąć.
mandziula możesz wziąć wszystko na bazie paracetamolu,

czyli właśnie apap,panadol,paracetamol,ale może zmierz sobie ciśnienie,może masz wysokie ciśnienie i dlatego głowa boli?
Ja nadal korzystam z bezprzewodowego internetu na laptopie-który muli okropnie!

,bo nadal nie wiem co komputerowi dolega,pewnie trzeba go gdzieś zawieść-do jakiegoś fachowca.
Za oknem jest tak bielutko i zimowo,że szok,nie wiem jak ja pojadę sama w czwartek do lekarza 40km od domu,jak będą takie warunki drogowe,może zdecyduję się zaczekać na powrót męża w weekend i wtedy pojedziemy dopiero we wtorek za tydzień-zobaczę jak się będę czuła.Nie mam jeszcze skierowania do szpitala,ani mi nie pobierał posiewu z szyjki-ma to zrobić w czwartek właśnie i przepływy mi sprawdzić na usg,boję się,żebym do wtorku następnego nie urodziła,bo to będzie 38tydzień,a ja właśnie nigdy dłuzej nie donosiłam-zawsze przed 38mym.Mam już moje typowe objawy,zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy i na pęcherz bardzo mi napiera