reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mamaoli i my najserdeczniej gratulujemy:-)

Ja ledwo zyje, przeprowadzilismy sie ale nadal wszystko w kartonach, powoli, ale bardzo powoli zaczynamy sie rozpakowywac. Od kilku dni mam neta na stale, ale obawiam sie ze jeszcze troche potrwa zanim bede zagladac na BB regularnie, dzis sa urodzinki mojego P. a On wlasnie dzis wylecial do Pakistanu, wraca dopiero dzien po moich urodzinkach, bedzie ciezko, ale dam rade, zreszta jak zawsze jak musi wyjechac na tak dlugo ;-)
Powiem Wam tylko, ze bardzo jestem bardzo szczesliwa na "Nowym Mieszkanku" a Lolo pokochal swoj pokoik od pierwszego momentu i nie bylo zadnych problemow z aklimatyzacja:-)
Brakuje mi troche BB ale musze sie najpierw odrobic i mam nadzieje ze niebawem odrobie sie na tyle zeby bywac Tu czesciej:tak:
Caluski :-)

izka: fajniutko ze juz jestescie na nowym, przytulnym mieszkanku no i ze lolo taki juz dorosly i nie robi problemow z przeprowadzka ;-) a maz szybko wroci i mocno cie wysciska :tak::-)

dziewczyny a co u sylwii i catherinki:confused: jedna nagle ucichla a druga wogole od dawna nie pisze?? :-(

reklama
Daria dziękuje za urodzinowe życzenia:-):happy::-):happy:

Ja mam od kilku dni ogromne kłopotu z kompem... chyba przyjdzie mi go przeinstalować :wściekła/y:
Wszystko się tak długo otwiera, że już nerwicy powoli dostaję....:baffled:

Izka- rozpakuj się na spokojnie, a potem wracaj tutaj...:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry