reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
DROGIM SOLENIZANTKOM WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE ZYCZYMY I MY :-)

I DROGA MAMOOLI SERDECZNE GRATULACJE , NIECH KAMILKA ROSNIE ZDROWO I BEDZIE TYLKO RADOSCIA ,

mnie tez lza zakrecila sie w oku jak przeczytalam o rozwiazaniu Ani ,
pozdrawiamy

reklama
Witajcie,
dzięki kochane moje za wszystkie trzymane kciuki i gratulacje
no i urodzinki Oli 23 maja były:tak: może suwaczek sie zciął :confused:
tak więc miedzy dziewczynkami be4dzie trzy lata róznicy bez trzech dni;-)

koga trzymam za słowo i czekam na dwójkę kolejnych dzieciaków;-)

ja jak narazie kiepsko sie czuje, siedzenie sprawia ból, rana po szyciu krocza niezadobrze sie zrasta no i mam bolesne hemoroidy:wściekła/y:
na szczescie Kamilka zdrowa:-)
Poki co mama zabiera mi Ole i Maksa do siebie ale tak naprawde jak pomyslę, ze za jakis czas zostane z nimi sama to wpadam w popłoch....
naprawde, troche mnie przeraza ta ilość dzieci i obowiązki , które przede mną :-(

Mamooli, biedactwo! Bardzo wspolczuje poporodowych boli! Nic to przyjemnego nie jest! Dzieki Bogu Kama zdrowa i wszystko ok, to najwazniejsze!
A w domku bedzie ok! Za pare dni bedziesz miala juz jako taka rutyne z dzieciaczkami i zanim sie obejzysz Kama bedzie swietowala pierwsze urodzinki a Ty bedziesz sie smiala z tego ze sie tak martwilas:tak:;-) Poki co trzymamy kciuki i slemy usciski!:-) Dacie sobie rade!! Na Pewno!!!:tak:

Aniu - ja przy dwójce wariuję, a mam pomoc - ale ja to jestem rozpuszczona:-p, ale mam koleżanki które w sumie całymi dniami same z 2-3 dzieciaczków i tylko wtedy mężów im brak :( - tak sobie ułożysz plan i wszytko będziesz miała poukładane, że nawet znajdziesz chwilę dal siebie.

Ola idzie do przedszkola od września, zapisałaś ją??

i na marginesie - czy wzięłaś już receptę, bo Ty prawdziwa Matka Polka jesteś :-p

mamooli: cudownie ze kamilka zdrowiutka, a te szycie to chwile poboli i zaraz o tym zapomnisz :tak:
co do dzieciaczkow, to pewnie w glebi duszy juz masz jakis plan jak to sobie wszystko poukladac :tak: wiec jestem pewna ze bedzie oki, Ola jest na tyle duza, ze lada chwila bedzie chciala ci pomagac. no a Maks zacznie ja w tym nasladowac :-) wiec glowa do gory. przesylamy duuuze buziaki dla ciebie, dzieciaczkow i siwzo narodzonego maluszka!! :-)

ps.
KOCHANE MAMUSIE W DNIU NASZEGO SWIETA SKLADAM WAM SERDECZNE ZYCZENIA. DUZO SIL I CIERPLIWOSCI I 1000 NOWYCH POMYSLOW Z SERII "JAK ZABAWIC MOJE DZIECKO"​
:-):-D:-)​

mamaoli - my również gratulujemy, ślemy buziaczki Kamilka Maksiu i Ola to cudne zdrowe dzieciaczki. A co do gojenia się po szyciu to ja też miałam problem - lekarz przepisał mi Fibrolan - rewelacyjna maść przyśpiesza gojenie - tylko chyba na recepte.

z okazji naszego święta gorące buziaczki mamuśki - nasze dziedzi dają nam coś co jest najpiękniejsze na świecie bezinteresowną wielką miłość - kochajmy je tak jak na to zasługują

Ola idzie do przedszkola od września, zapisałaś ją??

i na marginesie - czy wzięłaś już receptę, bo Ty prawdziwa Matka Polka jesteś :-p

azik bardzo bym chciała żeby Ola do przedszkola chodziła, Michał mój teraz zmienił prace, będzie pracował od 7 do 15 i mógłby ją wozić rano i po pracy przywozic, idealnie tyle, ze w zadnym z dwóch przedszkoli do których składalismy wnioski jej nie przyjeli:-( pierwszeństwo mają dzieci, których oboje rodzice pracują i dzieci samotnych matek.. ja uwazam ,że to troche niesprawiedliwe:no:
co do innych przedszkoli jak pytaliśmy miejsc nie ma, ale część rodziców skladała wnioski deo kilku i jest jakas nadzieja, ze gdzieś miejsce się dla Oli znajdzie

a o jaka recepte chodzi??

no i oczywiśćie wszystkim mamusiom
NAJLEPSZE ŻYCZENIA W DNIU MATKI!
ZDROWYCH, POGODNYCH I UŚMIECHNIĘTYCH TWARZYCZEK NASZYCH POCIECH KAŻDEGO DNIA!!

reklama
:-pnie wiem czy sie jesteś za antykoncepcją, ale przy Twoim szczęsciu do dzieciaczków to może już czas o tym pomyśleć :-p:-p (chodzi o ta receptę :) )

z tymi przedszkolami tak jest, pisz odwołanie, może coś ci sie uda

o jak dobrze jeżeli chodzi o pracę Twojego męża, przynajmniej tyle :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry