reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mamooli- życzę Ci z całego serca aby Ola mogła chodzić do przedszkola...w ciągu dnia byłoby mnie pracy przy dzieciach...a dobrze że Twój mąz zmienił prace to Wam ułatwi wiele rzeczy choćby opieke nad dziecmi:-D:-D:-D

reklama
witaj mamooli!!! :happy::happy::happy:
fajnie , że się tak z pracą Twojego m. układa - bo wygląda na to że po 15 będziesz miała pomocnika:tak::tak::tak: - korzystaj ile się da!!!:-D
a z tymi przedszkolami - to jestem w szoku!, myślałam, że ludzie tylko tak gadają i rozmu****ą problem, a tu rzeczywiście problem jest:no: - wygląda na to, że mojego Maksa będę zapisywać już w przyszłym roku, żeby za dwa mógł pójść!

no ale może jak gorączka opadnie to okaże sięż e miajsce się znajdzie - a wówczas z dwójką będzie lżej

no i nie podpuszczaj mnie ;-) bo budowę musimy najpierws skończyć, co mam nadzieję nastąpi w tym roku:dry:

magdalenaB - co do pomysłów na zabawy mój Maks stał się monotematyczny - na dworze tylko i wyłącznie PIASEK i sypanie go sobie do butów i w spodnie - potrafi tak ze 40 min.

Własnie pisałam do mnie Sylwia 532 ma kłopoty ze stroną babyboom wywala jej komunikat nie można sie połączyć z serwerem ..chyba jej dostawca internetowy ma zwieche...to się dzieje tylko z tą stroną.

Sylwia przekazuje że bardzo się za nami stęskniła i wspóruje zalogowac się jak szybko to możliwe.

w opisie kasiuli matuli tez jest napisane ze nie moze sie polaczyc
Emcia tez miala wczoraj problem czy przedwczoraj
i dzis tez kilka osob wiec nie wiem co sie dzieje :no:

MamaOli- koniecznie napisz odwołanie, jak radzi Azik, i przedstaw swoją sytuację. Dobrym rozwiązaniem byłaby tez osobista rozmowa z dyrektorką przedszkola. :tak:
Z doświadczenia wiem, że jak człowiek sam porozmawia, to zawsze coś się znajdzie...:-)

Czy słyszalyscie o teletubisiach??? chcą je wycofać, bo tam jest Tinky Winky ktory jest facetem, a nosi torebkę, no i podejrzewaja ze to jest przejaw homosekualizmu. No co tez oni nie wymyślą,makabra.:szok: :-D:tak::laugh2: chyba im upaly doskwieraja :-D:-D:-p

przegladalm forum i jakas dziewczyna napisala ze powinni sie smerfom tez blizej przyjzec bo tam jest ich tylu a smerfetka tylko jedna wiec nie wiadomo skad sie smerfiki biora :-D:-D:-D:biggrin2::rofl2::unsure::unsure::oo::rofl::biggrin2::biggrin2::laugh2::-D:-D

MamaOli trzymaj sie kochana. Oby udalo siezalatwic to przedszkole.
Ja wczoraj zaczelam myslec jak to bedzie z dwojka i juz sie boje. Cale szczescie za na koniec ciazy i pierwsze 6 tyg przyjedzie tesciowa bo nawet nie byloby z kim Patryka zostawic jak pojde rodzic.

Bardzo chcialabym juz isc na zwolnienie ale raczej szans na to wiekszych nie mam. Keci mi sie czesto w glowie,robi ciemno przed oczyma , boli mnie udo i posladek i to chyaba od siedzenia bo w samochodzie spedzam dziennie 3 h + w pracy przy komputerze, jestem strasznie zmeczona no ale podstaw do zwolnienia nie ma. Wyniki mam ok, tylko troche anemii. Ginka wyslala mnie do ortopedy w zwiazku z tymi bolami w nodze i posladku ale sama nie wiem po co bo wiadomo ze to zwiazane z ciaza i raczej niewiele pomoze. Najprawdopodobniej bede musiala az do konca pracowac (tzn przysluguje mi zwolnienie na 4 tyg przed planowanym rozwiazaniem).
Na szczescie u nas teraz dlugi weekend i troche odetchnelam. A od przyszlego tyg az do wrzesnia w piatki szef zarzadzil "wakacje" czyli w piatki pracujemy tylko do 14tej. Dobre i to .

Od kilku dni nie mam bb. Tak jak pisza w informacvji bb ma problem z laczami miedzynarodowymi i stad chyba wszystkie mamy emigrantki maja problem z wejsciem na strone.
Pozdrowienia

reklama
Teletubisiami z tego powodu już Rydzyk zajmował sie jakiś czas temu, a bracia koala, bolek i lolek, to już wo ogóle straszne bajki...

Kati - ja miałąm pomoc w drugiej ciąży i bardzo ją sobie ceniłam ,zresztą nie wiem co bym zrobiła, bo jednak trochę czasu byłam w szpitalu...

z dwójka nie jest jeszcze tak źle, nawet samemu, mała róznica wieku, mniejsza niż u mnie, ale jak już mały (nowy mały) zacznie pewnie chodzić to już będzie z górki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry