Patryk tez bardzo ciagnie do dzieci. Zastanawiam sie czy go zapisac do zlobka tak na 2 razy w tyg po 3-4h. Akurat jest taka mozliwosc i calkiem przystepna cena. Jeszcze nie zdecydowalam ale mialabym troche wiecej czasu dla drugiego dziecka, moglabym wyskoczyc z jednym na zakupy, do pediatry.
Z dwojka dzieci moze pozniej bedie latwiej. Na razie zaczynam myslec jak to wsyztsko zorganizowac, jak np wybrac sie z dwojka dzieci na spacer, jak zniesc wozek, to male i utrzymac Patryka ktory wyrywa sie na ulice, co z kapiela, ktore pierwsze, czy jak postawie to malutkie w lezaczku to Patryk nie wydlubie mu oczu

albo nie zrobi innej krzywdy itd. Najgorzej ze moj maz kilka razy w tyg pracuje na noce a poza nim nie ma mi kto pomoc. Na szcescie jest watek dla mam z dziecmi rok po roku, wiec nie bede Was zanudzac. Bede pisac tez do Azik i MamyOli moze cos doradza. Przygotowuje sie na ciezki rok, pozniej mam nadzieje bedzie juz gorki.
TRzymam kciuki za MameOli zeby szybko wydobrzala, Kamilka byla jak aniolek, OLa z Maksem grzeczniutcy a maz pomagal.