MamaOli mam nadzieje ze wkrotce sie wszytsko unormuje, Maks oswoi z dzidzia.
Po Twoim poscie jestem przerazona bo terminowo dzidzia ma sie urodzic juz za 3 miesiace ale podejzewam ze bedzxie wcdzesniej, nastawiam sie na polowe sierpnia ale jak sie wdadza kom plikacje jak z Patryniem to pewnie jeszcze wczesniej. Patryk raczej bardziej nie wydorosleje i bedzie szalal jak Maks. Na pewno trzeba troche czasu zeby zycie domowe na nowo poukladac zeby Ola i Maks zaakceptowali i przyzwycaili sie do nowego domownika. Najwazniejszxe zebys sie poczula lepiej, skonczyly sie wahania nastroju (mnie to strasznie meczylo po porodzie na szczescie polozne przed wyjsciem przygotawaly i mnie i meza na te humorki bo maz chyba by zwariowal ze mna, ryczlam i momentami mialam wrazenie ze juz nic przyjemnego mnie w zyciu nie spotka, niegdy nie bede miala chwili zeby spokojnie skorzystac z toalety itp., ze wszystko jest na mojej glowie a jednoscvzesnie cieszylam sie ze mam synka. szelenstwo).
Aniu, wybacz ze tak sie rozczulam nad soba bo Ty masz naprAwde ciezko ale kurcze zaczelam sie bac. Pisz my tu bedziemy Cie podtrzymywac w miare mozliwosci na duchu, akurat za 3 miechy Ty juz bedziesz w miare odrobiona a u mnie sie zacznie.