reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny dziekuje wam za takie dobre zyczenia oraz za wsparcie trzymanie kciukow!:-)
Dzis juz moge napisac ze Brianek CHODZI!:happy:temperatura spadla lecz nadal dziasla opuchniete ida nastepne zeby ale mam nadzieje ze juz tak nie bedzie strasznie:baffled::sorry2:
Balam sie bardzo i nadal boje ale probuje byc dobrej mysli;-)antybiotyk pomogl i jest o wiele lepiej!z czego bardzo sie ciesze:-)bo najgorsze za nami:tak:Dzieki Bogu.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
maggusia: i ja dolaczam sie do zyczen i buziakow dla brianka, dzielny z neigo chlopak to na pewno sobie poradzi i szybko pokona to chorobsko.

maga: jak tam u ciebie?? zmartwilas nas tu wszystkich troche :-( /juz doczytalam wszystko/

maggusia super ze juz ok
witaj agawa gratulacje drugiego suwaczka:happy2:
u nas tez gorączki przeszly nie wiem czy pisalam w ogole ze byly ale juz po dzis pierwsza nocka od jakies 2 tygodni normalnie przespana super sie spalo:tak:

a co do egzaminu to zawaliłam to znaczy w ogole nie pojechalam na niego
jak bylam na wazeniu mala bardzo sie rozplakala zaczelam opowiadac tej pielgniarce ze chce wiedziec lekrza ale musze tyle czekac ble ble ble a ona ze zalatwi mi wizyte na dzis noi zalatwila nijak nie moglam zgarzyc na exam mama chciala zebym jechala a ona mila pojsc z mala do lekarza ale wolałam sama i nie zaluje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry