• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a faktycznie suwaczki dla naszych slubów i suwaczek dla wieku naszych pociech tak Violcia ma taki sam suwaczek dla swojej Julci jak ja dla Antka hehehe :tak::tak::tak:strasznie mi sie te suwaczki podobaja zwłaszcza z tym brązowym misiem

karolka bo ja od Ciebie odgapilam hihihihi :rofl2::-pmi tez sie podobaja nie wiem czemu sa takie fajowskie i ten misiek to prawda jest the best

magda ja od sierpnia ma urlop wiec moze jaks sobote sie zmowimy i gdzies pojedziemy z naszymi rodzinkami co TY na to?????

Jak pisalam na "samopoczuciu" moj P wyjezdza i w sumie jedyny plus to taki, ze nawet jak nie kupimy samochodu to bede miala jego firmowy i jak tylko sie zgadam z Wami Cioteczki z okolicy to chetnie poodwiedzamy Was w jakas sobote, niedziele, a jak ktorejs pasuje to nawet w tygodniu. Dajcie tylko znac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry