karolkaz
Fanka BB :)
Witajcie Babeczki :-)
My nadal siedzimy u dziadków w Lublińcu k/Częstochowy. Na szczęście z lokalną trąbą powietrzną nie mieliśmy do czynienia - burza dosłownie minęła nas bokiem.
Mam tutaj bardzo ograniczony dostęp do netu, więc pewnie zaległości w czytaniu Was nigdy już nie nadrobię
Trzymam kciuki za Mamy zmagające się z problemami dnia codziennego - na pewno dacie sobie radę.
Weszłam tu dziś, bo myślałam, że poczytam co ze spotkaniem Marcówek, ale widzę, że ten temat od dawna już zapomniany. Czyżby to znaczyło, że spotkania nie ma?
No i najgorsze na koniec - nie wiem czy dostałyście zaproszenie na cytologię, ja dostałam i na początku czerwca zrobiłam badanie - wyniki miały być w poprzednim tygodniu, a tu okazało się, że wszystkie przyszły poza moimiPodobno moje wyniki poszły do weryfikacji do jakiegoś mądrego profesora, więc możecie sobie wyobrazić jak bardzo się martwię. Dodam, że spośród 100 osób, które badanie zrobiły tylko moje wyniki nie wróciły do przychodni.
Czegoś więcej mam nadzieję się dowiedzieć we wtorek. Trzymajcie więc za mnie kciuki, bo naprawdę się martwię
Odezwę się niebawem... Pozdrawiam Was serdecznie!
Ivka- witaj..jak miło że wpadłaś...dobrze że odpoczywacie na świeżym powietrzu...nie martw sie wyniki badan beda dobre zobaczysz ...trzymaj się cieplutko bedzie dobrze