reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A my mamy kilka kilometrów od domu az 4 jeziora i wstyd sie przyznać, ale w tym roku jeszcze się nie kąpalismy

reklama
my ze znajomymi mamy naprawdę kiepsko - tylko dwie pary mają dzieci!!!!!!! z tym, że jedna para w Kraku to i tak rzadko się widujemy (a wszyscy 30-tka na karku)

reszta tak jak piszecie - teksty w stylu "nie możecie Maksa gdzieś zostawić???":no: i moja odpowiedź tylko jedna "no pewnie, że możemy ale nie chcemy!"

ja za nic nie mam ochoty go zostawiać - a spotkania towarzyskie lubię albo za dnia z Maksem, albo po 21 jak już sobie śpi, ale wtedy najwyżej na 2 - 3 godzinki, bo rano trzeba wstać:blink:

Ja wyjezdzam w niedziele nad morze. Oczywiscie meza nie bedzie z wiadomych powodów- praca. Dobrze ze nas chociaz zawiezie. Oprócz mnie jedzie moja przyjaciolka, brat ze swoja narzeczona i moi rodzice z czego ogromnie sie ciesze bo wieczorkiem bede miec chwile dla siebie i przyjaciol. I wreszcie sie pobawie. Młoda jestem wiec no coz jeszcze bym sobie poszalala

ja tak szybciutko-moze mnie nie byc tydzien dwa lub nawet 3 :wściekła/y: problemy z netem-szkoda gadac-dostalismy rachunek na niezla sumke:wściekła/y:ale placic tego nie bedziemy-w umowie mamy co innego a co innego nam naliczaja :wściekła/y:tomek dzwonil do glownej siedziby i uslyszal ze za bledy menadzera nie odpowiadaja!!!to kto kur...a wezmie odpowiedzialnosc?!my?!za nic!kasy nie zaplacimy bo to mega kasa!raz a dwa nie bedziemy placic za cos czego nie zrobilismy!!!!nawet nie wiem czy to sie procesikiem nie skonczy!!!
zmykam-tesknijcie
i trzymajcie kciuki zeby sie wszystko wyjasnilo bo jak sie z nimi gada to kazdy klepie co innego!:wściekła/y:

no cóż ja tez się ostatnio pozbierać nie mogę..o wakacjach nawet nie mam co marzyć, za 3 tygodnie musimy się wyprowadzić z mieszkanie i właściwie...nie mamy gdzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dom już prawie kupiony ale wejść się do niego chyba nie da...bo stan mocno surowy .matka G. przyjechała nam na 5 dni "pomóc" ale było ostro i skończyło się szybko..
nie radzę sobie ze sprawami urzędowymi, boję się kredytu, użeram się z robotnikami, wożę cement taczkami i w międzyczasie jeszcze do pracy...ale od poniedziałku urlop więc mogę się poświęcić pracom fizycznym:dry:
mam nadzieję że nie zejdę zanim się tam wprowadzimy.
Ściskam Was i dzieciaczki, i tym które mają taką możliwość fajnego wypoczynku życzę:tak::tak:

Kasianka- dzielna jestes bardzo ...trzymam Kciukasy za Ciebie i ściskam Cię i wierze że sobie poradzisz.....:-D:-Dwspółczuje Ci że sama musisz się z tym zmagać..

Aqua- odezwij się prosze ..czy u Ciebie wszystko ok ...teraz w telewizji dudnią o tym że wczoraj w Twoich stronach przeszła Trąba powietrzna?:szok::szok::szok:

Sylwia - wracaj szybciutko do nas:tak::-D:-D

reklama
Azik- koło Łodzi ...???serio ...to ja nic nie wiem w tvn24 mówią tylko o okolicach Częstochowy ...(być może ze względu na fakt najwiekszych zniszczeń)

Do góry