reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no moje kochane, wreszcie mam chwilke zeby cos tu skrpbnac :-)

ale od poczatku.
iwosz: trzymaj sie kochana i nei przejmuj sie tak, bo rzezcywiscie obrzydnie ci to mieszkanko a tego przeciez nei chcesz :tak:

aqua
: to sie w glowie nie miesci zeby dziewczyne tak trzymac :no: a nie mozna jej przeniesc do innego szpitala??

u mnie z ta praca to jest tak. niby pracuje od 14-18 ale wczoraj bylam od 10-14.
narazie 2tyg okresu probnego, potem ewentualnie umowa do konca roku na pewno, potem on sam nei wie czy dajel ten punkt trzymaj "przy zyciu" ;-)
ale teraz tak: o 11 mam rozmowe kolejna (!) w sprawie pracy, babka caly dzien wczoraj do mnie wydzwaniala :-D
normalnie szok.
ale powiem wam, ze wczoraj wrocilam do domu i sie rozplakalam, jak zobaczylam Bartka. chcialam juz nawet zrezygnowac, bo ja to bardziej przezywam niz on :sorry2::baffled:

Kaśka wielkie gratulacje dla Kuzynki za urodzenie

a mój Antek miał przy urodzeniu 60,8 cm także długasek

Aqua - boże jak mozna dziewczyne tak trzymać ..Ci lekarze sa bez serca..albo rzeczywiście czekają na łapówkę

Madzia - gratuluje ..pracy ..i widzisz jak się interesują Twoimi ofertami ...jeste najlepsza i zawsze o tym pamiętaj!!!!!

kasia: gratuluje kuzynowi synka :-) rzeczywiscie dluuugasny ;-)

u mnie obrot o cale 360 stopni :-(

musze zrezygnowac z tej pracy, bo okazalo sie ze facet jakis... podejrzany. troche mnie jego zachwoanie przeraza i do tego co chwile mi robi przytyki ze niby cos ukradne, albo zwieje z pieniedzmi np 20zl. itp....

mokatka: to byl salonik prasowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry