reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
może to był już termin corocznej kąpieli...:laugh2: (jak u wodza Asteriksa i Obeliksa...)

postanowiłam wrzucić na luz jesli chodzi o budowę - ktoś mi dobrze doradził,że stracę serce do tego mieszkania jeszcze przed wprowadzeniem się i potem będzie mi się źle mieszkać - coś w tym jest...

reklama
postanowiłam wrzucić na luz jesli chodzi o budowę - ktoś mi dobrze doradził,że stracę serce do tego mieszkania jeszcze przed wprowadzeniem się i potem będzie mi się źle mieszkać - coś w tym jest...

Iwosz i staraj się trzymać ten luz!! Ja mam własnie takie podejście- staram się nie denerwować i nie przejmować pierdołami ( choć nie zawsze sa to pierdoły i nie zawsze łatwo wrzucić na luz). Bo np. dzwoni dziś do mnie M, że rozmawiał z gościem od centralnego i chyba, prze to że piec zajmie nam sporo miejsca w pomieszczeniu gospodarczym, to nie zmieści się tam już suszarka na pranie, wejdzie tylko pralka:wściekła/y:. I musze teraz coś wykombinować, żeby gdzieś tą suszarkę wcisnąć, bo uparłam się , że muszę mieć suszarke!!!.
No, ale to są takie pierdoły i staram się nie denerwować:-D.

Witam po tygodniowym obijaniu się nad jeziorem :-)
Co prawda pogoda nie dopisała ale było bardzo fajnie:tak:
Odwiedziliśmy m.in. zoo safari- super wrażenie... :-) Szczególnie jak wielbłąd lub osiołek próbuje włożyć głowę do auta :-D Polecam!!!

Mokkate, witaj
Musze wziąć od ciebie namiary na to miejsce, bo chcieliśmy pojechać gdzieś z R. na któryś weekend, a to całkiem niedaleko nas :-)

Kinga jedziesz z nami w sobote na Lagunę, wyjazd 7:00 :)

zaczynam remont w pokoju dzieci i na przedpokoju...

pozbywam się mamy z Bartkiem - jedno dziecko mniej do cementowania...

ma już taką depreche, że nie da się z nią pogadać przez tel bo odrazu głos się jej łamie i beczy tylko kontakt smesowy i do tego jej mąż dzisiaj wrócił do pracy bo urlop się skończył - jeździ na tirze więc w kraju go nie ma cały tydzień albo i dłużej - Klaudia w domu płacze za mamusią i teraz jeszcze tata pojechał - co za pechhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry