reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
iwka ja też mocno trzymam kciuki:tak:
ostatnio kompletnie nie mam czasu na BB:-(po całym dniu jestem wykończona ...
jutro wybieramy się na wesele, dzieci trzeba po rodzinie ulokować:-D
mam nadzieje że się troche odstresuje
pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

niektórzy siedzą i ryczą bo wizycie na budowie....

zła jestem na siebie, bo rozryczałam się w biurze u dewelopera, ale juz nie dałam rady....

źle mi ....

iwosz, wierz mi, że ja tez nieraz ryczałam przez fakt zakupu naszego mieszkania. Ty jesteś w tej dobrej sytuacji, że możesz od fundamentów patrzeć co oni w nim robią. My kupiliśmy mieszkanie... (ehhh opowiem Ci za tydzień). szydło z worka wyszło, jak upłynął czas rękojmi...

Wystarczył nam jeden kontakt z naszą kogą, która (chyba o tym nie wie, teraz się dowie:tak:) uświadomiła nas, że musimy wymagać od Zarządcy... Efekt naszych działań jest teraz taki, że ... Niestety panie zarządzające nadal niewiele robią, ale przynajmniej (chyba) boją sie, że znowu im jakiś dym zrobimy.

Głowa do góry. Nie daj się, pomyśl, że masz prawo wymagać od wykonawców DOBREJ roboty, bo Ty to będziesz spłacać X lat!!!

Pilnuj tych budowlańców, niech wiedza, że żadnej fuszerki im nie darujesz!

I nie rycz!!! :-D

dziewczyny udalo mi sie znalezc prace.. na pol etatu, tzn narazie na 2 tyg okresu probnego w saloniku prasowym. rewelka to to nie jest ale z kasa sie obeznam, z ludzmi tez no i grosik jakis wpadnie. podejrzewam tylko ze gosc szukal kogos na 2 tyg. bo ktos wzial urlop... :confused:
no zobaczymy, juz mam stresa bo ide jutro na "przyuczenie" :cool2:

reklama
dziewczyny udalo mi sie znalezc prace.. na pol etatu, tzn narazie na 2 tyg okresu probnego w saloniku prasowym. rewelka to to nie jest ale z kasa sie obeznam, z ludzmi tez no i grosik jakis wpadnie. podejrzewam tylko ze gosc szukal kogos na 2 tyg. bo ktos wzial urlop... :confused:
no zobaczymy, juz mam stresa bo ide jutro na "przyuczenie" :cool2:

Magdalenka Powodzenia. Trzymam kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry