reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a i jeszcze z innej beczki - kuzynke wczoraj przyjeli do szpitala - 38 tc - bo fatalnie się już czuła - dzisiaj mieli robić jej cesarke - ale u nas w szpitalach dzisiaj rano anestjolodzy zaczeli strajk głodowy i dziewczyna leży i się męczy bo nie ma persolnelu do zabiegu. w mieście zabiegi wykonuje jeden szpital i karetki na sygnale jeżdzą tam jak szalone ze skrajnymi przypadkami - paranoja jak to możliwe, żeby nie pomóc kobiecie w ciąży ?????????? wszyscy czekamy i siedzimy jak na szpilkach co dalej ..... a w domu czeka Klauia 2 latka i płacze za mamusią - dzisiaj pojechałam do niej z Kubasem żeby troszke zapomniała.

reklama
aqua: to rzeczywiscie nieciekawie. a tymi strajkami to juz lekkie przegiecie, ja wiem ze oni o swoje walcza, rozumiem. ale jak tak dalej pojdzie to nie beda mieli po co pracowac bo wszyscy poumieraja przez te ich strajki, albo sami naucza sie robic operacje- jak na wojnie :no::angry:
mam nadzieje ze dzisiajeszy dzien cos przyniesie dobrego, aqua :tak:

Aqua - bardzo współczuje Twojej Kuzynce bidulka umeczy sie :-(:-(ale co Ci lekarze wyprawiają? :szok::szok::angry: to jest skandal ....to jest niebezpieczne dla pacjentów takie postępowali a gdzie zatem przysiega Hipokratesa? no szczyt

karolkaz - chyba niektórym lekarzom przysięge przysłoniły pieniążki i chęć ich pomnażania :wściekła/y:

- oni tak strasznie narzekają ale 90% lekarzy ma prywatne praktyki gdzie koszą niemałą kase bo za wizyte płaci się koło 100 a przeważnie chętnych niebrakuje

- ja wiem że chcą godnie zarabiać ale KTO nie chce ????? kto nie chce żyć na normalnym poziomie i nie szarpać się z każdym groszem

tylko ich strajk odbija się na ludziach chorych i cierpiących a Panowie z rządu i tak mają ich gdzieś i pojechali sobie na urlopy ( który z resztą tak sobie wydłużyli że trwa prawie tyle co macierzyński :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

a Anka jak leżała tak lezy i czeka - na obchodzie nikt jej nic nie powiedział - bo w sumie poco - a i jeszcze nie może jeść bo może kogoś olśni i zrobią jej tą cesarke - ale narazie nikogo nie olśniło

- a jak tak niedajboże - coś stanie się z małym - bez powodu tak źle się nie czuje że nie może wytrzymać- to kto weźniee za to odpowiedzialność - oczywiście nikt - ani lekarze ani rząd bo u nas za nic sie nie bierze odpowiedzialności:angry::angry::angry: irytuje mnie to wszystko

a ja dwa lata temu dowiedziałam się , że zostane mamusia :tak: jak to zleciało

kinga co masz do lidki ja mialam byc lidka bo brat ogladal akurat wtedy 4 pancernych i psa dobrze ze nie wymyslil szarik :-D ale tatko moj dal mi na imie wioletta a mama chcial monika

a moj wiedzial ze pierwsza musi byc corka , pytalam sie skad to wiedzial a on mi na to facet to czuje czy to bedzie syn czy corka jak zalewa foremke :szok::szok::szok:

Aqua Lidka super , ja bardzo chcialam przy Marysi ale maz sie nie chcial zgodzic a teraz jeszcze nic nie jest przesadzone ;-), dziewczyny ja mam ustalone wywolanie na 2 sierpnia jak do tego czasu sama nie urodze:szok::-). Trzymajcie za mnie i mala bo zaczynam miec cykora.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry