reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem w kontakcie z Iwka31, jutro bedzie tydzien po terminie i na jutro ma wyznaczone wywolanie porodu. Mala Zuzia nie chce wyjsc, jak bede cos wiedziec to zaraz Wam napisze.

my też trzymamy kciuki za iwkę jutro!! żeby to uparte małe lwiątko szybko się urodziło:-)

mój m. to też lew z 2 sierpnia, tylko 31 lat starszy;-)

Jestem w kontakcie z Iwka31, jutro bedzie tydzien po terminie i na jutro ma wyznaczone wywolanie porodu. Mala Zuzia nie chce wyjsc, jak bede cos wiedziec to zaraz Wam napisze.

kati super że masz z nią kontakt :tak:.....przekaż jej że trzymamy za nią kciuki i ślemy uściski ...i za małą Zuzię też;-):tak::-)

a co tam u Ciebie Kasiu słychać ...jak sie czujesz ...bo ty też tuż tuż :tak:

Przekazalam Iwce ze za nia trzymacie kciuki. W poniedzialek miala juz 3cm rozwarcia. Sama nie wiem jak ona ma sile jeszcze chodzic, nawet wczoraj latala po sklepach.

Teresko, u mnie w miare ok chociaz momentami ledwie laze glownie przez te upaly. Az wstyd sie przyznac ale ubranka dla dzidzi jeszcze nie poprane,glownie dlatego ze nie mam ich gdzie ulozyc, wiekszosc rzeczy juz mam Mysle ze w przyszlym tygodniu kupie lozeczko, materac i komode. Kilka dni temu mialam napad energi, teraz znow spadek formy. Nic mi sie nie chce, dopadla mnie bezsennosc. Zaczynam sie tez denerwowac nadchadzacym porodem. Z Patrykiem to milam fajnie bo wywolywali mi porod w 37 tyg wiedzialam kiedy pojde do szpitala a teraz trzeba czekac.

ja tez trzymam za iwke kciuki!!baaaaardzo mocno :-)

kati: eh, no to czekanie jest najgorsze. pewnie dlatego tez ta bezsennosc- pzre te nerwy :-) jzu neidlugo kochana!! :tak: lada moment i juz bedzie malenstwo kolo ciebie.
ja tez jak sobie pzrypominam to po terminie wg usg juz siedzialam jak na bombie, wtedy nawet 3 dni wygawaly jest bardzo dlugie... ;-)

ja dzis gadalam z tym szefem, do konca tygodnia mam przychodzic na 2 godzinki, dopoki kogos innego nie podszkoli. a znajdzie nastepce szybko, bo o dziwo duzo ludzi dzwonilo w sprawie tej pracy :dull:
ale szkoda mi troszke. jednak sa plusy-poznalam kase fiskalna :cool2:

Madzia będzie dobrze nie łam się - a znajomość kasy to kolejny plus który można sobie w cv wpisać - nie ma co urzerać się z podejrzanym gościem bo jeszcze wywinie ci jakiś numer i dopiero później byłyby problemy.

no i oczywiście wielkie kciukasy trzymamy za Iwke - szybko bezboleśnie i bezproblemowo
Jak ten czas zagina ja porostu nie moge niedawno nasze szkraby przychodziły na świat a wy już zostajecie mamusiami
drugi raz - super - kolejne maluszki do kochania

My także trzymamy kciukasy za Iwke żeby szybko poszło :tak::-D

Madzia- zdobyłas doświadczenie ..a z podejrzanym typem pracowac ..to jak siedzenie na minie...poszukasz czegoś innego i bedziesz zadowolona :tak::-D

Kati- duzo wytrwałości dla Ciebie przesyłamy wirtualne usciski ..trzymaj sie Kochana :tak::-D

reklama
a może iwka już urodziła:confused::confused::confused:
Kati Tobie też juz niedużo zostało:tak:
Magda znajdziesz lepszą pracę, skoro facet jakiś podejrzany to lepiej u niego nie pracować. Tylko byś ciagle stresa miała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry