K
KingaP
Gość
Cześć dziewczyny :-)
Ja już nie mam gości
pojechali szybko. Zdecydowanie za szybko.
Nie wiem jak iwoszce, ale mi czas z nimi minął bardzo szybko, było extra.
Dzieciaki... dziś zaczęły traktować swoją obecność naturalnie. Wczoraj były w szoku, szczególnie Krzymek. Karola go stresowała swoją radością

Na zlocie żaglowców było przefajnie, chyba pozamieszczam Wam co fajniejsze zdjęcia. trochę tego napstrykałam, Iwosz więcej (ona to ma niezłe oko... Dooobre ujęcia

)
Mężowie nasi byli w mniejszym szoku i bardzo dobrze się rozumieli. Wieczorem jeszcze wybyli sobie na Wały rzucić męskim okiem na żaglowce.
Jak wrócili, jeszcze sobie pogadaliśmy i .... chyba pierwszy raz od dłuuuuższego czasu poszłam spać później niż o 23:30
Zeszło nam chyba do 3 :-)
Ja już nie mam gości
pojechali szybko. Zdecydowanie za szybko. Nie wiem jak iwoszce, ale mi czas z nimi minął bardzo szybko, było extra.
Dzieciaki... dziś zaczęły traktować swoją obecność naturalnie. Wczoraj były w szoku, szczególnie Krzymek. Karola go stresowała swoją radością

Na zlocie żaglowców było przefajnie, chyba pozamieszczam Wam co fajniejsze zdjęcia. trochę tego napstrykałam, Iwosz więcej (ona to ma niezłe oko... Dooobre ujęcia

)Mężowie nasi byli w mniejszym szoku i bardzo dobrze się rozumieli. Wieczorem jeszcze wybyli sobie na Wały rzucić męskim okiem na żaglowce.
Jak wrócili, jeszcze sobie pogadaliśmy i .... chyba pierwszy raz od dłuuuuższego czasu poszłam spać później niż o 23:30
Zeszło nam chyba do 3 :-)