reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
koga, Ty to jesteś niesamowita. Ja bym chyba nosem ryła po klawiaturze. Jak Ty to robisz?

Osinko, trzymajcie sie i nie dajcie się tym choróbskom! Dzielne jesteście!

aqua, czy jesteś pewna, że nie opisałaś nam tu sceny z horroru? Masakra!

A my remontujemy :confused: Na razie mała kuchnia ma wygładzony sufit, chociaż Rafał twierdzi, że niezbyt prosto. Jeszcze trochę i zwariuję w tym bałaganie. Staram się myśleć pozytywnie i nie patrzeć na zlew w przedpokoju, szafki kuchenne w jadalni....
Uskuteczniam też wycieczki do łazienki coby myc niektóre naczynia... całe szczęście, że zmywarka nie jest odłączona, bo bym już do reszty ogłupiała.

reklama
AQUA to naprawde straszne w zyciu czegos takiego nie slyszalam a wiesc ze sa tacy ludzie i to przyjmuja nadal dzieci na swiat to SZOKKK:szok:mam nadzieje ze z malutkim bedzie ok i kolezanka sie pozbiera:-(
LOLCIA kurcze straszny pech bardzo mi przykro zycze powrotu do zdrowia:tak:
KOGA oj naprawde masz sile ...
KINGA troche zamieszania musi byc a zaraz bedzie juz pieknie wyremontowane mieszkanko :tak:
ja wczoraj bylam z emi i mama na zakupach i mala nie chciala siedziec w woziu i tak szala miedzy tymi ciuchami zaczepiala ludzi i biegala jak szalona po dziedzincu przed pasazem handlowym ale mialam z niej ubawu hehehe chyba lubi zakupy;-)

agua: wierzyc sie nie chce!! :wściekła/y: ja bym faceta do sadu podala o narazaenie zycia . jedna sprawa za mnie, druga w imieniu dziecka!!! niepodarowalabym!! :no::angry:

lolcia: oj, biedactwo! zycze szybkiego powrotu do zdrowka!! :tak:

aqua to jakiś koszmar...niestety nie brakuje w naszym chorym kraju takich sytuacji:wściekła/y:za każdym razem jak coś takiego słysze to dziękuje Bogu z całego serca, że szczęśliwie urodziłam całą trójke

koga ale pracowita kobieta z Ciebie!:szok:

lolcia bidulo niech ten czas szybko zleci

no i dużo zdrówka życzę Agatce i Bartusiowi

Ja chwilowo mam tylko dwójkę dzieci bo Ola pojechała do babci na pare dni
a ja zamiast się cieszyć, że mam ciut mniej roboty tęsknie za nią:-(

Aqua- straszne!!! woła o pomstę czyli proces... niech się nie poddają tylko walczą....

a my dziś zrobiliśmy wstępny odbiór mieszkania... jakoś mam mieszane uczucia...

A my mamy już dach na naszym domku, centralne, wodę i teraz elektryk kabelki instaluje, a w przyszłym tygodniu będą okna. :-) I jak tak dalej pójdzie, to na zimę zamieszkamy już w naszym domu. A w związku z powyższym musze się przyznać, że trochę zdradzam BB z Murator - Budowa i remont krok po kroku - Murator - Muratordom.pl :-D. Ale staram się chociaż czytać Was na bieżąco.

Koga- podziwam Cię, bo ja o 22.00 już padam.

Wczoraj wieczorem jakoś mnie tak naszło na drugiego dzidziusia;-), ale chyba jeszcze to przełożymy o 1 rok.Tylko, z drugiej strony chciałabym aby różnica wieku była jak najmniejsza, więc już sama nie wiem:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry