reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KOGA jasne ze razem razniej ja mam obmyslane zdzialac cos kolo pazdziernika listopada bo chcialabym chodzic z brzusiem na wiosne i urodzic jak bedzie ciepluchno dla odmiany zeby nie przerabiac ponownie kurtki zimowej jak worek na ziemniaki :):-D:happy2::rofl2::-p;-)

reklama
iwosz z kwietnia tez sa fajne osobki np.ja;-) no i kinga:-)

magda i jak???mezyk ma te prace?

no laseczki trzymam za wasza jazde-iwona ty obo9wiazkowo juz musisz:-p
ja sie za kolkiem nie czuje i chyba nigdy prawka nie zrobic-choc kiedys sie zastanawialam zeby tu zrobic(tutaj zdajesz testy i jezdzisz swoim autem z nalepka L przez pol roku i potem jazda-egzamin)

ja na razie tylko do pracy w pn i sob.-ale fajnie jest-potrzebowalam tego!!!
no a ze zlobkiem mam problem-trzeba placic za tydzien z gory(od poniedzialku do piatku) 150 euro(polowa mojej wyplaty by byla) no ale tak:tomek ma wolny poniedzialek ja bym miala inny dzien w tyg.wiec za 3 dni sie nie oplaca...............nie wiem czy znajde cos.............ja uparlam sie na ten zlobek i jakos nie jestem przekonana do opiekunki......................

no do pawla maja zadzwonic jurto. ale jestem dobrej mysli ;-)

co do egzaminu juz tak sie denerwuje ze szok, jeszcze jutro mam jazde o 8-10 potem 2 godzinki przerwy i o 12 egzamin. ciekawe czy mi sie uda :sorry2:

w pracy mega spiecie na linii wl. lokalu i moj pracodawca. lecialy takie slowa ze szok, z tego zdenerwowania nie wiem czy wszystko dobrze pozamykalam (kasetka z pieniedzmi) :no: wiec dodatkowy stres przez noc..

Magda - ja mam jazdę o 12 a egzamin o 13 :-)
do tej pory oblewałam na mieście za wymuszanie pierwszeństwa
nie wiem czy cię to pocieszy ale miałam spoko egzaminatorów, naprawdę ja robiłam taki błąd na który już nie mogli przymknąć oka :baffled:

Sylwia - podoba mi sie sposób, w jaki jest to rozwiązane w Irlandii

hm... babeczka zamiast na g.13 wpisała mnie na g.11 - tak więc miałam 2 h poślizgu :baffled: (bo wpisałam sobie w kalendarz g. 13 i już nie zaglądałam do tego świstka, który mi dali przy zapisie) i z egzaminu praktycznego nici - termin następnego będę znała jutro

a jak u ciebie Magda???

reklama
hm... babeczka zamiast na g.13 wpisała mnie na g.11 - tak więc miałam 2 h poślizgu :baffled: (bo wpisałam sobie w kalendarz g. 13 i już nie zaglądałam do tego świstka, który mi dali przy zapisie) i z egzaminu praktycznego nici - termin następnego będę znała jutro

a jak u ciebie Magda???

ale pech!!!! zresztą pewnie tak miało być... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry