reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda - super chruper poprostu1!!!!!!! - dwa powodzonka jednego dnia - trza by to oblać jakims dobrym winkiem i dzień miło z mężulkiem zakończyć :-)

reklama
Iwosz- gratulacje ..wielkie wielkie:tak::tak::tak::-D:-D:-Dto pamiętaj żadnych nerwusków ..przy budowie ..teraz się ułoży jak sobie zamarzysz :tak::tak::tak::-D:-D.u mnie była tez straszna bladzizna..a potem dwie krechy jak malowanie ...hehehe ja mam te dwa testy jeszcze schowane ..:tak::tak::-D:-D:-D

Madzia- no rewelcja poprostu ...mocno Cię ściskam ..wielkie gratulejszon dla Ciebie i dla Mężyka :tak::tak::-D:-D:-D:-D

dzieki dziewczyny, kochane jestescie. :tak: :-)

aqua: oczywiscie ze wieczor byl nasz :cool2: inaczej byc nie moglo :-p

dzisiaj pawel zaniesie swoje wypowiedzenie, ale sie zdziwia... oni byli pewni ze za takie "dobre" pieniadze (1.200, w porywach 1.250) pawel bedzie robil tam wszystko.
bo on tam sklep prowadzil z czesciami do aut. ale ostatio dawali mu nowe zajecia, np. ladowanie towaru na ciezarowke :eek: tak w przerwach, kiedy klientow nei bylo :no: ostatnio tez musial wozkiem widlowym jezdzic, towar rozwozic itp. to chyba przesada juz drobna.
i jeszcze obrazeni byli na niego, ze sam sie do tej troboty nie garnal. no powalilo ich... :szok:

madzia - i ja dołączam się do gratulacji !!!! (dopiero teraz weszłam na bb:zawstydzona/y:) super się cieszę i trzymam kciuki, żeby teraz dobra passa się utrzymała, oj to wczoraj wieczorem musiało się dziać jak oblewaliście podwójne zwycięstwo:tak::-D:-p

Mam takie nietypowe pytanie i wiem, że wogóle nie ta temat forumowy ale mam nadzieje, że wybaczycie
Czy któraś z Was orientuje się troche w kredytach hipotecznych - gdzie teraz najlepiej wziąść i w jakiej walucie - ja już zdurniałam - czytam te oferty banków i za chiny ludowe nie wiem na który się zdecydować - jeżeli byłybyście tak dobre to odpiszcie mi na pr żeby tu niezaśmiecać - z góry dziękuje

koga: najwazniejsze ze bartka nie obudzilismy :-p :rofl2: ale swoja droga to powiem wam ze sluzy nam to ze sami mieszkamy. mysle ze po tym doswiadczeniu latwiej bedzie nam podjac decyzje o poszukiwaniu mieszkania do wynajecia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry