reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wróciłam z zakupów, kupiłam 2 paczki pieluch, chusteczki, żel do mycia Agaci, trochę "chemii domowej", na jutro jedzenie, kilka serków dla Agatki i wydałam 250zł... i praktycznie nic do jedzenia nie ma:wściekła/y:
mam dość tego głupiego kraju i tych cen....:no:

tereska mega kobieto!!!!ja pracuje normlnie i sil nie mam na nic.......................wieczorem padam razem z synkiem.............
aqua wracaj ty szybciutko bo bede tesknila!!!

kacprer tez jest strasznie nieznosny:wściekła/y:-wszystko robi na zlosc,awantury z ubraniem sie.......................wszystko normalnie jest na NIE
w zlobku juz mu sie tak nie podoba jak na poczatku,nie chce zostawac,placze(ale tylko przez chwile),potem dostanie koparke,jakas zabawke z boba budowniczego(tylko tym sie bawi w zlobku) i jest ok-tylko tatusiowi zal,bo prowadza synka.w zasadzie pierwzse slowo po przebudzeniu to wlasnie bob!obsesja.................
acha musze pochwalic sie bo kacper lapie angielskie slowka-tzn.nie mowi ale wie i umie pokazac kilka rzeczy,dac buziaka pani jak pani zawola kiss me:tak:

malo czasu oj malo......................

viola: :-D:-D:-D

sylwia:
moze to przejsciowe :eek: i niedlugo kacperek sie zaklimatyzuje?? mam nadzieje ze zanim to nastapi to ty nie osiwiejesz bo wiem jak takie "przepychanki" z malym uparciuszkiem czasem wkurzaja ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry