reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tez mam "milczace" dziecko. Ale dzis zapytany przez babcie gdzie jest Kuba powiedzil "tu" . Oprocz mama mniam mniam, am, tatu (tata?) babo (babcia?) dzidziu( dziadek) te ostatnie sporadycznie to nie ma ochoty na gadki. Wymknelo mu sie "nie ma" i dalej cisza. Ale nie martwie sie tym bo czuje ze bedzie bardzo gadatliwy jak naprawde zacznie gadac bo swoja chinszczyzna operuje perfekcyjnie. No zapomnialam wspomniec ze umie nasladowac krowke. kurke i psa. Pokazywac tez pokaze o co go sie zapyta chyba ze nie jest w humorze. Duzo rozumie ale widocznie stwierdzil ze zdazy sie nagadac.
JEsli chodzi o spanie w dzien to u nas jest poki co bardzo dobrze. Zasypia roznie 12 lub 14 spi 3h. i ma strasznie twardy sen. Wczoraj usnal mi w samochodzie. Wtachalam na 4 pietro, rozebralam, przewinelam i nawet sie nie poruszyl. Dzis do samo przytachalam go ze spaceru i nic.

Osinko - 9:30 !!! - zazdroszczę!!!

Maks budzi się o 7 ! - potem zabieram go do nas i z nami poleży do 8

w dzień chodzi spać 12-13 i śpi od 1,5 do 3 godzin

wieczorem chodzi spać około 20:30

na szczęście - wzamian za te wczesne pobudki - zasypia sam, bez usypiania, naszej obecności, walki i problemów:tak:

My dziś też wstałyśmy po 9 :tak:, a to dlatego, że Karola wczoraj wtrząchnęła cały duży talerz kaszy mannej. Zrobiłam jej tyle przez przypadek, ale widać, takie ma potrzeby :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry