reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kinia_lo pisze:
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Proszę o dopisanie mojego maleństwa do listy.
Termin mam na 7 marca i prawdopodobnie będzie chłopczyk :)
pozdrawiam

Na samą listę ja Cię niestety nie mogę dopisać - może to zrobić tylko osoba, która listę założyła, a więc Azik, jeśli dobrze pamiętam. A jakiś czas się odzywa - miejmy nadzieję, że wszystko jest w porządku!!!

mokkate pisze:
Catherinka- mnie też się podoba nasza lista.
Teraz musisz chyba urodzić ostatnia, żeby wszystkie mamy wpisać ;) :laugh:
Po tym jak ja pójdę rodzić, to musicie się wstrzymać na kilka dni, żeby nasza lista był aktualna :D

reklama
catherinka: lista sliczna, tylko czekac az zacznie zapelniac sie naszymi malenstwami, i zaraz po tym stworzymy watek ze zdjeciami maluszkow. ciekawe ile z nas jeszcze urodzi przed terminem??

Zadzwoniła dziś do mnie znajoma (dość bliska) i powiedziała, że mam pogadać z synem o termine porodu - ma się nie rodzić 25 lub 26.02 bo jej nie będzie w Warszawie :D Powiedziałam, że przekażę - ciekawe co Krzymek na to? W sumie to kolejny argument za tym aby wykluł się na nasze życzenie - hi hi ;D Ale jak znam życie i tak zrobi po swojemu (jak mama i tata)...

a może foteczki maleństw bedziemy umieszczały w tym wątku pod listą
czy lepiej założyć nowy wątek
nie wiem sama

więc tak:

Azik jest jeszcze dwa w jednym. Leży dzielnie w szpitalu i czeka na zakończenie 37 tygodnia. Jest dzielna. Pyta co u Was, jeśli macie jakieś szczególne info, piszcie to jej skopiuję i wyślę :)

Acha! Jej Bartuś waży 3400 (o ile nie pomyliłam :) ) i jest już dobrze rozwinięty!

Mokkate! Piękne nowe zdjęcie!!!

KingaP pisze:
więc tak:

Azik jest jeszcze dwa w jednym. Leży dzielnie w szpitalu i czeka na zakończenie 37 tygodnia. Jest dzielna. Pyta co u Was, jeśli macie jakieś szczególne info, piszcie to jej skopiuję i wyślę :)

Acha! Jej Bartuś waży 3400 (o ile nie pomyliłam :) ) i jest już dobrze rozwinięty!

Mokkate! Piękne nowe zdjęcie!!!

:) :) :)

Gorąco pozdrów Azik!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry