reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mokkate pisze:
Wczoraj w radiu mówili, że z tym "beikowym" ludzie mogą robić niezłe oszustwa.
Wystarczy by ojciec był zameldownyw jednym mieście, a matka w drugim- to obydwoje dostają.

przyznam się bez bicia, że w pierwszym momencie chciałam przemeldowac Rafała do rodziców...Mieszkają w innej gminie... Niestety mój mąż jest za uczciwy!!! ::) ::) ::)

reklama
no mi tez to grzesiek mowil ze on musi napisac oswiadczenie ze nie bierze u siebie jesli bedziemy skladac wniosek u mnie

jejku posprzatałam tylko w domku tzn. porozwalane zabawki małej i połozyłam ja spac, odkurzyłam duzy pokój i pozmywałam i juz skurcze z powrotem mam....normalnie nic zrobic nie moge....jak te baby w epoce kamienia łupanego ziemniaki w 9 miesiącu kopały??

reklama
ja tez slyszalam ze podpisuje sie oswiadczenie ze malzonek juz nie pobral becikowego, wiec nie jest tak latwo wziac dwa razy, a jak komus sie uda to pewnie szybko to namierza i trzeba bedzie oddac kase.
justa: to uwazaj na siebie kochana coby dzidziolka nie wywolac za wczesnie wiem ze juz moglby sie urodzic ale jak jeszcze nie gotowy to niech sobie siedzi u mamusi w brzuszku ;) chociaz przy jednym juz malym dziecku trudno sie oszczedzac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry