reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
felqua rozwalają mnie takie baby...na szczęście nie spotkało mnie jeszcze to (tylko TEN wzrok-zwłaszcza jak jadę z Pati a ta ma akcję pt. mam dość wózka a mama się nie porzejmuje jęczeniem....) .
Nie wiem co bym zrobiła, ale wk...a byłabym na maxa

reklama
ja miałam podobną sytuację i też na targu, jakaś stara klępa chwyciła za mój wózek i chciała mi go przestawiać, bo słońce świeci na dziecko, w związku z tym że powściągliwością bliżej mi azik moja reakcja była stanowcza i daleko odbiegająca od zasad dyplomacji ;D ::) ale mi ulżyło, a babie trochę humoru popsułam i może na drugi raz zastanowi się zanim wyciągnie łapy albo ozór do cudzego dziecka

na pocieszenie pomyśl sobie felqua, że na szczęście nie jest to żadna znajoma ani nikt z rodziny, bo mieć wśród bliskich taki okaz , to tylko w łeb sobie strzelić, już sobie wyobrażam jak zatruwa złotymi radami wszystkich wokół siebie ;)

Kaśka76 - trzymam kciuki i nie zamartwiaj się  :)

co do włosów - też mi wypadają - łykam witaminy (teraz prenatal, bo feminatal, który brałam w ciąży nie ma wapnia, a to jest maluszkowi potrzebne) - niestety witaminy łykam tak jak Catherinka  ;) nieregularnie

a co do czepiających się bab - to mi się nic takiego jeszcze nie przytrafiło - raz mnie jedna zatrzymała, że mam się przeżegnać jak ktoś na moje dziecko za dużo patrzy , bo ludzie zły wzrok mogą mieć,
a dziś jakiś "cebos" (częsty bywalec osiedlowych siłowni ;)) przechodząc koło Maksa - zaćwierkał do niego "ti, ti, ti ale słodki maluszek :laugh: - byłam w szoku bo myślałam, że pochylił się nad wózkiem żeby ukraść komórkę  :laugh:

jutro jedziemy nad morze ..... ach!!!!

a dziś jakiś "cebos" (częsty bywalec osiedlowych siłowni ;)) przechodząc koło Maksa - zaćwierkał do niego "ti, ti, ti ale słodki maluszek :laugh: - byłam w szoku bo myślałam, że pochylił się nad wózkiem żeby ukraść komórkę  :laugh:

jutro jedziemy nad morze ..... ach!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D

koga miłego wypoczynku!!!

maga to na co czekasz?
głupie pytanie, co pewnie na odrobinę czasu.. :)

kaśka trzymam kciuki, żeby wszystko było OK,

koga
udanego wypoczynku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry