reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja bron boze nie odradzam wizyt u prywatnych, wiem ze sa tez dobrzy lekarze. tylko przestrzegam by byc czujnym i nie dawac sie naciagac jesli sie czuje ze cos jest nie tak- lepiej skonsultowac z innym lekarzem niz dawac sie wysysac ;)

reklama
mi też :(
garsc przy czesaniu garść przy myciu garsc zostaje na bluzce poduszce po nocy
niedługo chyba bede łysa

no wlasnie ja mam ten sam problem, wiem ze mozna brac skrzyp polny takie tabletki w aptece sa.podobno pomaga, wlasnie chcialam isc dzis do apteki po cos ;)
ale nie wiem czy mozna je brac przy karmieniu piersia- chyba warto zapytac lekarza (moze pediatra cos podpowie)

w ciazy nigdy wlosy nie wypadaja bo organizm zatrzymuje tego rodzaju zmiany, dopiero po porodzie te stare wlosy sie wykruszaja- tak mi gin mowila.

a wlasnie dzisiaj mialam zamiar poruszyc temat wlosow :) wchodze na BB a tu juz wlasnie dyskutujecie na ten temat ;)
mi tez od niedawna strasznie wlosy zaczely wypadac. i tak jak Catherinka mam zamiar regularnie brac witaminki takie same jak w ciazy to moze nie bede musiala kupowac jakis specyfikow na porost wolow  ;D ;D ;D

a tak a propos: to nie musialyscie (karmiace piersia) kontynuowac brania witamin po porodzie?? bo wiem ze to konieczne, bo karmienie tak samo oslabia ogranizm jak ciaza ::)

No na razie biorę Prenatal, do końca karmienia. No powinnam to robić codziennie, ale jak w ciązy pamiętałam i brałam faktycznie codziennie, tal teraz jakoś mi wypada z glowy :( Wiem, że przy karmieniu wszystko wychodzi, ale myślę, że jak może zacznę brać witaminy znowu regularnie to może coś się poprawi.

reklama
no moze branie tych witaminek regularnie cos pomoze ;)

ja nie karmie, nie biore witamin i tez i mi wypadaja :-[ musze cos szybko pomyslec bo- tak jak kasiula pisze- lysa bede i dziecko sie mnie przestraszy :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry