reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kaska mysli w glowie na pewno ci sie kotluja-moja rada nie czytaj nic w necie bo osiwiejesz a maly jest zdrowiutki.najwazniejsze ze porobia badania,trzymam kciuki zeby wszystko z peterem bylo ok
zuzia ja prywatne sprawdzam tak:u gory jest taka strzalka i na nia klikam,wtedy wyskakuje informacja

a mam pytanko jak wasze maluszki trzymaja paluszki u stop?
moj caly czas tak przykurcza i nie wiem czy ok czy mam sie martwic?

reklama
sylwia, nie masz się co martwić, to normalne
u nas też paluszki ciągle podkurczane :) strasznie to słodki widok dla mnie ;)

dzieki bo ja juz myslalam ze z napieciem cos
a i tez wam dzieciaki wyginaja sie w taki mostek moj to prawie na glowie staje i tak do tylu sie wygina nawet jak jest w pionie tak sie przey do tylu-juz mi sasiadka zasiala ziarno niepokoju bo z pytaniem-co on sie tak wygina?moj tak nie robil?

sylwia, nie przejmuj sie sasiadką ;)

aniam a czy uzywałaś może kremu E45? albo cos o nim słyszalas?
bo mi lekarz polecał ostatnio ale nie kupiłam jeszcze

Nie, nie slyszalam o tym kremie.Mamy elidel, 3 dni ostatnio stosowalismy elocom za uszami. Kapiemy w oilatum, a na glowke mamy cerkosol. Anik polecala mi krem A-Dermy, ale jest kosmicznie drogi, wiec na razie nie kupilam. Ale ten elidel cos srednio dziala, wiec nie wiem czy nie poszukamy czegos innego. Najgorsze te odparzenia na pupie, juz nie wiem czym to smarowac.

aniam a mialas taka masc na odparzenia robiona na zamowienie?to jest masc z eucyryna.u nas odparzen nie ma ale kiedys pod jajeczkami skorka delikatnie schodzila i ta masc pomogla

Nie mialam jeszcze takiej masci, ale ja sie obawiam ze to u Oli jest objaw uczulenia. zwlaszcza, ze przedwczoraj przez 4 godziny lezala z gola pupa i co sie zalatwila to ja czyscilam i osuszalam a odparzenie zrobilo sie gigantyczne! Mimo ze nie miala na sobie pieluchy ani dluzszego kontaktu z moczem i kupa i swieze powietrze caly czas mialo dostep do skory. Nie wiem czy to nie po malinach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry