reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no u nas na odparzenia też masc roboiona, poprawa szybciutko po niej
ale Maks od dłuższego czasu nie ma żadnych odparzeń na szczęście

oby Oli przeszlo szybciutko ::)

reklama
Krzymek też podkurcza od czasu do czasu - ale pani neurolog stwierdziła, że mały nie ma wzmożonego napięcia i żeby go trochę połaskota w stopy jak tak podkurczy

Karola też podkurcza paluszki.
Sylwia Ty to chyba za dużo z tymi sąsiadkami konwersujesz, tylko nerwy Ci psują.

Ja staram się nie czytac żadnych rzeczy o chorobach dzieci, bo bym chyba sfiksowała. wystarczy, że co chwilę sprawdzam ciemiączko ::)

dziewczynki, ja Was serdecznie współczuję problemów ze skórą maluszków. Mam nadzieje, że to szybko przejdzie

koga! odpoczywaj i wracaj zadowolona!

wyludni się to nasze BB :(

Sylwia! a w Angolii (tak nazwyam Anglię odkąd pojechałą tam moja sister)bedziesz z nami utrzymywała kontakt??

sylwia532 pisze:
moj tak nie robil?

Dziewczyny każde dziecko rozwija sie indywidualnie, Twój robi kululu - mój mimo że miesiąc starszy - nie
Piotrek nie raczkował
zęby dostał w 9 miesiacu

Bartek trzymał prostu głowkę już w 3 mieisącu - i to tez okazało się normą

sylwia532 pisze:
dzieki bo ja juz myslalam ze z napieciem cos
a i tez wam dzieciaki wyginaja sie w taki mostek moj to prawie na glowie staje i tak do tylu sie wygina nawet jak jest w pionie tak sie przey do tylu-juz mi sasiadka zasiala ziarno niepokoju bo z pytaniem-co on sie tak wygina?moj tak nie robil?

mój też takie mostki robi na piętkach i główce, maksymalnie naprężony - pytałam o to pediatry - a ona w śmiech, że mam się cieszyć, bo pokazuje jaki jest silny i sprawny i w ten sposób przygotowuje się do obrotów na brzuszek i odwrotnie :)
poradziła też by materacyk w łóżeczku obniżyć, bo to oznaka, że mały robi się sprawny i ruchliwy i lepiej żeby miał wysoko do wyjścia z łóżeczka ;)

reklama
azik wiem wiem ze kazdy maluszek ma swoje tempo rozwoju-ale ja po swojej szkole to warjuje

obawialam sie tych mostkow ze staje na glowie wygina sie i prezy w taki luk,sasiadka mnie cos tam nastraszyla(zreszta tesciowa tez) ale widze ze oki,bo juz myslalam ze cos z napeciem miesniowym
i z zebami wiem ze dzieciaki roznie a i tu tesciowa mi sra ze za wczesnie ze nie zeby(jak ja cos tam widze)i straszy ze nie dobrze ze tak wczesnie..wkur...........mnie maksymalnie

kinga ja na zielona wyspe ;) ja od BB jestem uzalezniona i zagladac bede musiala.mezyk chce teraz sobie net zalozyc i jezeli bedzie to od razu do was zajrze tzn.na watek zdjeciowy ;) a jak nie teraz to w najblizszym czasie,no i sa kawiarenki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry