reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witajcie po długiej przerwie :)
od nas też WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM ROKU :)

Miłek przespał petardy, za to obudził się ok 3 :szok: akurat jak my postanowiliśmy się położyć :-p .... i tak wstawaliśmy do niego do 6 rano a on wcale myślał spać..... o matko ciężko było, bo Miłek pierwszy raz od.... nie pamiętam kiedy nam tak zrobił... rozpuścił nas rodziców i w nowym roku taki numer ;)

lecę teraz trochę ponadrabiać w czytaniu ;) ale chyba ruchu tu u nas nie było w okresie świąteczno-noworocznym??? przynajmniej mam taką nadzieję ;) i wszystko ładnie nadrobię :)
pozdrawiam was wszystkie w nowym roku :))

reklama
Od nas tez wszystkiego najlepszego dla wszystkich cioteczek i maluchów z okazji Nowego Roku

a jezeli chodzi o zaległości .............to my też lecimy nadrabiać .......całe dwa tygodnie ......jak na złość internetu nie miałam:(
a jezeli chodzi o sylwestra to nasz szkrab swietowal razem z nami ......nawet był na zewnatrz ogladac fajerwerki........za kieliszek z szampanem tez sie zabierał hihihi.............no a spac poszedł o 3 razem z nami:):)

ja dzis rano doastalam smutna wiadomosc... i chcialam sie nia z wami podzielic
dzis rano zmarla zona dobrego znajomego mojego M. :-( byla rok ode mnie starsza i bardzo dlugo chorowala. On teraz zostal sam z 3 letnim synkiem. bardzo mi ich zal... i tego mlauszka i Jego :-( :-( :-( boze a tacy mlodzi z nich ludzie...

dziekuje dziwczyny ze podzielacie moje uczucia. tak mi ciezki dziasiaj, bo trzeba z maluchem bawic sie jak zwykle, ale caly czas mysle o tym ze gdzies tam, ktos cierpi...

(*)(*)(*) dla nej......
to straszne.... mój D. też stracił swoją mamę jak miał 3 latka... bardzo żal mi tego maluszka....

Witam jestem tu również nowa. mam synka, który urodził się w 34 tc i totalnie mnie zaskoczył.
Przybył na świat 8 marca 2006 :-))

reklama
Bardzo mi przykro Madzia, trzymaj sie kochana, niestety zycie pelne jest "niespodzianek", rowniez tych przykrych, a my nie mamy na nie wplywu, niestety, pozdrawiam Cie !!!

Do góry