Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
nie sadzilam ze tak szybko i z taka ilościa nas przywitacie jest nam bardzo milo ze mozemy byc tu z Wami dzielic sie naszymi spostrzezeniami i w ogole dowiedziec sie tylu ciekawych rzeczy jak zauwazylam strzasznie duzo tu watkow i nie wiem ktory wybrac
. Dobrze mi tu z Wami, ale nie dam rady być tu i tu, czasem postaram się wrzucić fotki mojego syneczka na BB.
A tak poza tym jest ok, Krystianek rośnie, niedługo zacznie chyba chodzić, bo trzymając się łóżka potrafi przejść więcej niż metr, nie potrafi się samodzielnie bawić, wszędzie musi być ze mną..., ale jest taki kochany, że nie wyobrażam sobie życia bez niego. Na razie muszę mu wykonać badania na przeciwciala, mam nadzieję, że chociaż Krystianek będzie zdrowy. No i muszę się trochę podleczyć i prawdopodobnie bardzo szybko zachodzić w ciążę bo czas wpływa u mnie na niekorzyść i gdy będę musiała brać leki na tocznia, to ciąża nie wchodzi w grę, nie chcę ryzykować. Bardzo pragnę drugiego dziecka, 13 lutego będę po konsultacji w IH, będę już wiedzieć co i jak, więc postaram się Wam wszystko napisać, a później informować o postępach zachodzenia w ciążę.:-) Buziaki dla Was i maluszków.