reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny grudniówek :)

reklama
ja też słyszałam, że szpinak na zielono, pomidory lub buraki na czerwono, szafran lub kurkuma na żółto. Więcej nie wiem. Nigdy nie barwiłam niczego.
jajka na wielkanoc w cebuli tylko;)
 
No mnie się wydaje, że szpinak lepiej tutaj ryż zabarwi:tak:. Gdyby pietruszka farbowała, to bym miała zielone nadzienie w kurczaku:-D a tak nie jest, mimo, że jest jej tam baaaardzo dużo.:tak:
 
Ale jak byście to robiły? Bo że curry czy kurkumę dać do gotującej się wody, to oczywiste. Buraka też wrzucić do wody i szpinak też?
 
reklama
ewa zupka na pewno bedzie pyszna
ja w sobote jadłam wersje serowo-czosnkowa i była rewelacyjna. Mama robiła i mi przywiozła, więc ja ją uraczyłam moją wersją zupy serowej;)

ewa please moglabys mi przesłac przepis na tartę warzywną mąż wszystko mi pousuwał jak na nowo wgrywał system a ta Twoja była taka "apetyczna" i co najwazniejsze sprawdzona...
 
Do góry