Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się przyznam, że obchody tłustego czwartku zaczęły się w sobotę od smażenia oponek z małą konsumpcją, wczoraj wielka konsumpcja a dzisiaj mąż wrócił z reala z 9 - pakiem pączusiów : Więc u mnie to jest tłusty tydzień i wiecie co .....
mam gdzieś rosnący z tego powodu tyłeczek i boczki !!!!!!!!!!!!!
mam zamiar robic pączki...ale nie mam jeszcze przepisu i umiejetnosci tez brak...tylko checi dużo...podobno tłuszcz czesto kipi przy smażeniu...bardzo trudne jest robienie paczków??jak wasze doswiadczenia?
a ja jutro wstaję o 7 rano i zabieram się z córą za pieczenie faworków.Muszę wstać tak rano ,bo córa idzie do szkoły na 9.45 i musimy zdążyć bo nie da mi żyć
a ja to sobie chyba zrobię dzisiaj tłusty czwartek Niedaleko mojej mamy jest cukiernia z pysznymi pączkami tylko,że w tłusty czwartek to są kolejki na 2 godz. Więc może dzisiaj sobie podjadę i kupię parę sztuk?