reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek moderatorski

reklama
Nie powiedziałabym że złego, ale nie każda mama chce żeby zdjęcia jej dziecka krążyły w sieci. Powodów takiej ostrożności tłumaczyć chyba nie trzeba.:happy: Z tych samych względów nasze zdjęcia albumowe też są na zamkniętym. Teraz dajemy zazwyczaj jedno zdjęcie malucha, ale potem będą nastepne i następne, bo przecież to forum nie przestanie istnieć po porodzie.

Dla mnie kwestria organizacyjna jest bez znaczenia - mogą być dwa wątki w tym jeden zamknięty, mogę umieszczać na innym zamkniętym wątku tematycznym, tylko jeśli dbamy o ład na forum, to nie wszystkim ta opcja może się podobać :happy:

No właśnie dlatego napisałam ,że te które nie chcą upubliczniac zdjęć mogą wkleić na zamknięty który już istnieje. i tak dziewczyny, przy suwaczkach czy w avatarkach mają swoje zdjęcia lub zdjęcia dzieciaczków a nagle wszyscy chcą chować się z fotkami na zamkniętych wątkach, a na fb czy nk na pewno też będą wklejały i się chwaliły swoimi pociechami.

Moim zdaniem powinna byc galeria i na otwartym i na zamknietym:tak:
Nie kazda ma dostep do zamknietego, mi obojettne gdzie wstawie bo na fb tez sie na pewno bede chciala Malym pochwalic, niby znajomym a roznie bywa, kazdy moze to wykorzystac czy tu czy na fb czy nk:tak:

I tak jak Viola tez lubie podgladac mauszki na innych miesiącach:zawstydzona/y:
Kto nie ma ochoty niech tutaj nie wstawia zdjecia tylko na zamknietym

No właśnie dlatego napisałam ,że te które nie chcą upubliczniac zdjęć mogą wkleić na zamknięty który już istnieje. i tak dziewczyny, przy suwaczkach czy w avatarkach mają swoje zdjęcia lub zdjęcia dzieciaczków a nagle wszyscy chcą chować się z fotkami na zamkniętych wątkach, a na fb czy nk na pewno też będą wklejały i się chwaliły swoimi pociechami.

Ja na fb udostępniam zdjęcia tylko znajomym, osoby z zewnątrz nie widzą mojego profilu. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie :tak:

Polaa ale na którym zamkniętym mamy wstawiać zdjęcia maluszków? Głównym? Naszym albumowym?

Iwon oczywiscie ze kazdy ma prawo mieć swoje zdanie. Ja tez mam na fb i nk tylko dostep znajomych ale wiesz,, roznie bywa, nie wiadomo co moze komu odbic za przeproszeniem.

Ja nie wiem gdzie wstawiac, mamy album na zamkniety i moze tam albo sie utworzy drugi dla Maluszkow?! Zreszta jak chcecie,ja tylko wyrazilam swoje zdanie, nie byloby fair robic z tego zamkniety bo nie wszystkie maja dostep do zamknietego a po drugie niektore chca tutaj wstawiac zdjecia np ja ale jak cos to sie dostosuje

Ja też nie mam nic przeciwko temu, żeby były dwa wątki, otwarty i zamknięty, niech każda z nas decyduje gdzie chce umieszczac zdjęcia :happy:. Pozostaje tylko kwestia tego, gdzie na zamkniętym je dawać.

reklama
Do góry