reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

wy to zbereźnice jesteście, ja tam karmiłam to miałam co wystawiać, a na pierwszym to miałam balony dwa razy większe niż teraz bo zaciążyłam z Olką i tak mi spuchły wtedy, że nie mogłam w nic je włożyć i stanik o dwa rozmiary musiałam kupić, a teraz wróciłam znowu z C do A :wściekła/y: a po dwóch karmieniach to mam baloniki takie flaczki. No jak ja się patrzę na moje foty z przed ciąży to sama bym się wybzykała, a po Olce to schudłam ładnie i ważyłam jakieś 58 kg a teraz 63 kg, więc muszę się podreperować jeszcze.

reklama
a ja jak karmilam mialam biust moich marzeń. nawet kazałam mojemu J. sobie fotki zrobic , zeby miec co wspominać. ... i teraz tak patrzę na nie i coraz bardziej jestem gotowa pojsc pod noz:szok::-D

Oj Doris, nawet nie myśl o takiej operacji. Ja bym się chyba bała. Gra nie jest warta świeczki. Dziś w Teleexpressie znów coś mówili o szkodliwości jakichś implantów. Naturalne na pewno lepsze:)

teeeeee powalilo was???

KROMA ty lachonie!!! jakbym byla facetem to bym cie zjadla:)))
DORIS ty masz celulit chyba na mozgownicy!!!! pokrecilo cie solidnie noooo

popatrzcie se na mnie i mowcie mi HIPCIU !!! ja i sukienki- buhahahaha. ostatnio mialam na sobie slubna w 2008. a ogolnie to kiecki fajne ale nei dla mnie ta impreza.

Ja bym nie wróciła do rozmiaru biustu ani z ciąży ani po masakra niemialam siły nosić tego cholerstwa jak dwa arbuzy bleee. Teraz wystarczyło by troszkę podnieść z podłogi i jest ok:-D

reklama
Do góry