• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek modowy

laski wymiekam przy Was Wioli, Dawidowe,Kroma padłam

Doris ja niewiem coś się tak tych "cycków" swoim uczepiła ;-). A idź pod nóż tylko, zebys nie żałowała później................nawet rodzynki są pięknę, bo naturalne :-)

reklama
Kania buahhhaaa, ale sie uparłyście z tymi piersiami, że małe ,brzydkie, leżące na podłodze....Jedynie Korma trzyma fason i ma ochotę się wybzykać ;-)

a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.

a wiecie jest metoda naturalna bardziej ale starcza na jakieś 2 lata i kosztuje ok 9000 zł, i się wstrzykuje kwas hialuronowy, większość gwiazd tak robi i mają jędrne cyce jak naturalne, no ale 9000 zł to ja w 10 lat nie odłożę, chyba żebym w totka wygrała, albo spadek dostała od bogatej ciotki.

dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(

dokładnie. Po takim zabiegu idzie sie od razu do domu . Nie ma szwów,blizn, a piersi wygladają zupełnie naturalnie.Najczęściej własnie 'gwiazdy' sobie fundują ten zabieg i zazekają się ze nie maja sztucznego biustu... no po części to prawda. U nas cena tego jest niestety taka jak cena implantów i kosztuje ok.13 tyś. Troche sporo z uwagi ,ze efekt jest tylko do 2 lat:-(
Za taką kasę to ja pozostanę przy swoich "pryszczach" ;-)

za taką kasę Doris to ja sobie nakupuję takiej bielizny sexi, że M na te cycki już nie będzie patrzał :-), a jeszcze by mi starczyło na dobrego stylistę i do ciucholandu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry