reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

a ja moje dwie dojary bym chetnie oddala za doplata i mimoze ze faceci sie slinia na ich widok to ja ich nie cierpie. a mi to w ogole cycki stoja......;;)))) jak podloge myje na kleczka:))))))))) przy okazji mam dowod ze grawitacja to nie bajer:)))))))))

reklama
a ja na sylwestra sie ubiore ... w pizame!!!!!!!!!!!!! pracuje do 19.20.tak wiec bede w pizamce jak wroce po pracy:)))))))))

MAKUC jak to nie mozesz nic znalezc na siebie?? czemuz to??

MORIAM no to możemy sobie rękę podac, widzę :eek:
DZIULKA a no tak to. nic mi się nie podoba. chyba aktualne trendy nie sa dla mnie po prostu ;-):confused:

tak sobie myślę, że to może nie wina aktualnej mody a zaopatrzenia sklepów? kiedyś jak coś było modne to fakt, przeważało w sklepach ale poza tym można było jeszcze rzeczy bardziej "ponadczasowe" kupić a teraz wszędzie nie dość, że to samo to jeszcze tylko "najmodniejsze" :szok::no:

Ja i tak nie ubieram się bo tak akurat jest modnie dla mnie musi być wygodnie moja siostra natomiast tylko to co jest na czasie dla mnie to obłęd przymierzylam dzisiaj tonę "modny"spodni i co modne to one może są dla chudych anorktyczek które chodzą tylko do kosmetyczki albo jubilera

reklama
Do góry