reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
sarisa, bardzo mi się podoba taka sukienka :tak: dobrałabym jeszcze jakieś dodatki i będzie lepsza niż nie jedna fikuśna ;-) ostatnia kokardka dla mnie najlepiej pasuje bo odcina się od sukienki :-)

sarisko sukienka super a jeśli choodzi o kokardkę to ja jednak bym sobie odpuściła i wolała postawić na jakieś mocne dodatki...np.na jakieś oczojebne buciki+torebkę lub mega wystrzałowe korale:tak::-)

SARISKA ja żem tego samego zdania co RYSIA. Sukienka sama w sobie jest bardzo ładna, więc moim zdaniem wystarczą jakies bardzo charakterystyczne dodatki, efektowne buty i będzie git:)))

P1030184.jpgto i ja się chwale swoją kiecką na chrzciny (tylko coś mi kolory strasznie mdłe wyszły...ale co tam...)

reklama
Sarisa sukienka bardzo ładna,nie krzykliwa i tez nie za skromna.Jeżeli chodzi o kokardkę to ja bym wybrała ostatnią opcję.Lub bez kokardki,ale jakiś naszyjnik bardziej widoczny,lub naszyjnik mniejszy a za to jakieś duże kolczyczki.Opcja Rysi tez mi się podoba:tak:

Do góry