wiecie co? kiedys zamawialam duzo ubran w 3 SUISSES, od conajmniej 2009 roku nie zamowilam ani jednej rzeczy. taka ciulata moda u nich ze ja mam ladniejsze scierki w kuchni, bez przegiecia. zamawiam ciuchy w bon prixie i blancheporte bo tu jest normalna moda, sa wszystkie rozmiary , spodnie mozna zamowic o dluzszej nogawce albo krotszej, i jakosciowo jestem zadowolona bardzo. na targu tez niera wyhacze cos fajnego. ale spodnei to mam wiekszosc z bonprixu. w skelpach rzadko co kupuje, w c&a mi sie zdarza, szczegolnie Leane, sobie tez, a tak to czasem ale to naprawde czasem w camaieu, albo innym butiku.
reklama
makuc
Fanka BB :)
to ja znowu ubrań w H&M, Reserved i Orsay przede wszystkim szukam. Później jest House, Croop i Diverse ;-) no i od czasu do czasu poszaleję w Mango ale tamtejsze ceny doprowadzają mnie do
mimo, iż jakośc ubrań jest znakomita. Rzeczy z targów raczej omijam ale bardziej przez to, że u nas są do głównie wyroby made in honolulu, które po pierwszym praniu moga tylko jako szmaty do podłogi służyć. Aczkolwiek zdarzyło mi się kilka razy i tam trafić na perełki. Zesztą mi i tak najwygodniej jest w bluzie dresowej i jakiś luźniejszych spodniach, więc 
I tak sobie myślę, że jakbym miała codziennie ubranie służbowe typu szpile i spódnica/ sukienka/ ew. spodnie eleganckie przywdziewać to chyba bym wariacji dostała. Chociaż i do tego pewnie da się przyzwyczaić? 

Ja lubię h&m river island NeXT i top shop bank. I jd sportowy ale zeby coś konkretnego kupić potrzebuje paru dni zeby przymierzyć zeby się przekonać to tego a pózniej zeby kupić i tak jak makuc z reguły chodzę w dżinsach i bluzie adidasow trampek mam chyba z 8 par;-)
dorisday2512
ja podobnie jak moriam. mam jedne pumki (maja chyba 3 lata
) i służą tylko fitnesowo.

Roxannka
Pracująca mama!
Ja tak jak makuc wpierw szukam ubrań w orsay, reserved czy h&m, chociaz ten ostatni wg mnie bardzo sie spsuł jeśli chodzi o ciuchy dla kobiet
poza tym polubiłam niedawno kappahl, camaiu, tylko że w nich musze troszke poszukać żeby znaleźć coś dla siebie ;-)
A co do butów to u mnie przeważają takie ni to sportowe ni to specjalnie sportowe, takie neutralne, że moge założyć i do biura i na wyjście ze znajomymi czy do parku na spacer :-) Mam kilka par na obcasie, ale i tak większość na płasko bo jednak tak wygodniej, szczególnie jak ponad godzine się jedzie komunikacją miejską do pracy
A adidaski mam jedne i to z przed dobrych kilku lat, póki co dobrze mi służą i bardzo je lubie, ale pewnie i na nie wkońcu przyjdzie czas ... o takie Buty damskie adidas ulama w •cena od 199.00 zł• buty uniwersalne w 1but.pl

A co do butów to u mnie przeważają takie ni to sportowe ni to specjalnie sportowe, takie neutralne, że moge założyć i do biura i na wyjście ze znajomymi czy do parku na spacer :-) Mam kilka par na obcasie, ale i tak większość na płasko bo jednak tak wygodniej, szczególnie jak ponad godzine się jedzie komunikacją miejską do pracy

renata borysek
To ja tak jak Doris i Moriam jedna para i też juz ze 4 lata mam i zazwyczaj slużyly mi na jakies długie loty albo zwiedzanie a tak stoją i sie kurzą.
reklama
Ja kocham buty i mam ich "trochę" różnego rodzaju. Co prawda sportowych najmniej, bo jedne takie w góry (mają już 10 lat, ale trafiłam na porządny model, z którym nic się nie dzieje) i jedne adidasy. Muszę sobie jeszcze dokupić z jedną parę adidasów, bo mam białe a chciałam jeszcze czarne. Podobają mi się te od Roxannki. Niestety jak już wpadnę do sklepu to albo nie ma mojego rozmiaru albo nie ma wyprzedaży i sporo kosztują. Trochę mi żal pieniędzy na coś w czym nie biegam zbyt często. Nie chcę jednak byle czego, bo raz się skusiłam na takie z Deichmana i musiałam wyrzucić po jednym sezonie. Porozklejały się, obdarły- badziewie! Nigdy więcej! Choruję też na materiałowe szpilki, takie wysokie, pod kolano. Szkoda tylko, że teraz nie ma na nie mody (ciężko na nie trafić w sklepie) a w kolorze szarym czy brązowym to już całkiem mogę pomarzyć :-(
Podziel się: