reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Z różnych firm jakoś najbardziej podchodzą mi pumy. Białe też mam tej firmy. Za każdym razem przymierzam się do nike'a, adidasa i innych a w końcu kończę na pumie. Od kilkunastu lat chyba nie miałam innych adidasów (poza zeszłorocznym badziewiem z deichmana). Przy moim użytkowaniu wytrzymują dobrych kilka lat, co mi bardzo pasuje :-) Pisałam, że wolę trochę inne, tylko z powodu kolorku. Zdecydowanie bardziej wolę coś w tym rodzaju jak poniżej, ale z powodu koloru nie będę dopłacała stówki albo i lepiej. Może gdybym częściej w nich chodziła (jak to dawniej bywało), to wzięłabym te droższe. W moim wypadku to całkowicie bez sensu, tym bardziej, że te nie są złe i kosztują niewiele więcej niż byle co, które rozleci mi się po jednym sezonie :tak:

Załączniki

• Puma-30390702-FUTURE CAT M1 BIG SF-1-l.jpg
    Puma-30390702-FUTURE CAT M1 BIG SF-1-l.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
ja ze sportowwych to tylko NIKE, mam jedna pumy à la balerinki, a Adidasa nei trawie ani w ubiorze ani w butach. mam dwie pary NIKE i kurna jedne juz 5 lat sie zedrzec nei chca a drugie 3 lata.

Odbiegając od butów to Wam powiem że mi od dawna marzy się taka piękna wieczorowa sukienka z gołymi plecami i jeszcze nigdzie nie znalazłam takiej co by mi wpadła w oko.

Kalosze które wcześniej wklejałam przyszly i się chodzi bardzo dobrze i bluza też (a chyba kroma pytała) jak na tą kasę to gatunkowo może być.

to ja też się dorzucę:-p:-p:cool2:z butów sportowych jedyne które się u mnie sprawdzają to Pumki:tak:takie jak aniawa kupiła miałam w wersji biało/czerwonej i brązowo/białej i były ZAJEBIASZCZE!!! nie dość że do wszystkiego z szafy mogłam je założyć to jeszcze wygodne jak kapcie:-)ale że też ok.5 sezonów mi służyły to poszły na emeryturę:-(i (durrrrrrrrrrrrrnaaaaaaaa:wściekła/y:) kupiłam nike:dry:boszzzzzzzz, co za badziew!!!!!!!! nie dość że czubek na załamaniu palców się zgina więc skórka pewnie w końcu popęka to jeszcze mam wrażenie jakbym nogi sobie koślawiła:cool:kasa wydana na marne...
co do bluz to ja zdecydowanie lepiej czuję się w "tradycyjnych", jeśli wiecie o czym mówię;-)jakieś "oversizy" i inne bajerki moze i fajnie na kimś wyglądają ale ja bym się czuła jak małpa w cyrku:cool2:(co nie znaczy że se takowej kiedyś nie sprawie - tylko krowa nie zmienia zdania:-p).
może jakieś typy później uda się przedstawić, bo tera spadam robić pizzę a'la Dawidowe:cool2:

IDA a ja pierwszy raz słyszę o "oversizach" :-p chyba bez kitu zacofana jestem :eek: [edit] ok sprawdziłam i powiem tyle "eeeee :confused::cool::no:"

reklama
Do góry