reklama

Wątek PORODOWY :)

reklama
Dokładnie bo co pozostało tylko czekanie ale ono jest takie trudne - bo myśli się i myśli.
A im bliżej tym bardziej człowiek nie może się skupić na niczym innym.

Dziewczyny swiete slowa Ja tez jak np sie budze w nocy to mysle jak to bedzie jak bede wstwala do malej w nocy jak to bedzie jak ja bede przebierala i wogole 24 h opieka nad nia Juz chce ja nosic w ramionach ,calowac i tulic i wogole juz chce aby przewrocila moje zycie do gory nogami.Ja tez sobie mysle ze podczas porodu bede myslala o niej ale obawiam sie ze pozniej pod wplywem bolu jest inaczej i mysli sie jak to boli :-(
MADZIU mi sie tez juz chce ten moment jak dadza mi ja brzuch po porodzie :-)
Kurcze to czekanie jest najgorsze Juz dsi M powiedzialam ze teraz chyba do rozwiazania bede nieznosna bo tak juz mi sie dluzy i tak strasznie juz Ja chce miec po tej stronie :-)

Ja też stękam do męża, że chciałabym już.
Ale on się śmieje i mówi, że przyjdzie pora - bo od niego nie zależy.
Sebuś będzie wiedział kiedy przyjść na świat.

witam dziewczynki
ja oszaleje z tymi skurczami pojawiaja sie rególarne takie co 15-20 minut potrzymaja mnie 2-4 godzinek i przechodza na jakies 4 godziny i znowu juz mnie nerwy zaczynaja łapac bo nie wiem czy mam jechac do szpitala czy nie

Dzieki za kciukaski ja tez je trzymam za was :-)

Dorka moge sie meczyc ale nie zniose tej niepewnosci, własnie rozmawiałam z połozna co mam robic kazała sie zgłosic na izbe przyjec jak znowu zaczna sie surcze wiec zaczynam pakowac kosmetyki juz do torby i zobaczymy co sie bedzie dzalej działo ale jestem juz dosc mocno zdenerwowana

Gusiu A powiedziala ci polozna dlaczego masz sie zglosic jak masz teki co 15-20 min??????
Obys tylko sie nie zglosila i nie lezala za dlugo Choc takie pojscie do szpitrala to sie wszystkiego dowiesz co u dzidzi itp :-)

reklama
tak mam sie zgłosic aby sprawdzic czy wszystko w porzadku z mała i czyt to przez przypadek juz nie zaczyna sie na dobre akcjak porodowa bede miała zrobione ktg i usg a do tego badanie ginekologiczne jak tam wyglada szyjka czy sie juz roztwiera czy nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry