reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

A my dzisiaj byliśmy na całodniowym spacerze po lesie- na grzybkach:tak:Byliśmy w takiej głuszy co się zwie Borowik ale nie sugerujcie się nazwąś że tam same borowiki rosną:no::-DByło słonecznie i dzieci się wyszalały- nasz bilans to wiadro 20litrowe grzybów i 4 kleszcze u Madzi. Mati na szczęście nie złapał tego cholerstwa:-)A są tak wymęczeni że już padli i śpią. Zdjęcia będą oczywiście ale jak znajdę chwilę:-)

reklama
przez tą zimę to chodzę teraz na spacerki tylko w niedzielę (o ile nie leje) i w co drugą sobotę (jak nie pracuję) W tygodniu niestety jak wracam do domu to już się robi ciemno:dry:
a jak u was ze spacerkami???:confused::confused:

U nas też licho:no:Najczęściej jak padsa to mi się nie chce nawet nosa z aokno wystawić:dry:A tak to razem z Matkiem idziemy po Madzię do szkoły czyli 15min w jedną i 15 spowrotem i to są nasze spacery:szok: Dłuższe spacery urządzamy po sklepach na zakupach:baffled:Jeszcze zeby śnieg spadł to byśmy chodzili częściej i dłużej a tak ciężko mi czas znaleźć bo wszystko pod Madzi zajęcia i rehabilitację ustawiam

Ja Wam powiem szczerze ze w taka pogode to za cholere mi sie nie chce chodzic na spacery...Nasze wypady do sklepu po zakupy nazywaja sie spacerami...Wtedy pozwole mlodej pobiegac miedzy samochodami bo lubi mi sie chowac albo gdzies za jakis murek i tak sobie wydluzamy spacerki...

reklama
Oj, my też za śniegiem tęsknimy. A u nas marnie w tym roku...
Spacery są codzienne, ale w ciągu dnia, więc beze mnie. A czasem wieczorem też sobie łazimy. Mi nie przeszkadza, że jest ciemno.:-) Wojtkowi też chyba nie.

Do góry