reklama
Dzięki bardzo KasiaDe:-) Ale przeważnie cudni to oni na zdjęciu![]()
Żartuję oczywiście, nie narzekam aż tak bardzo:-)
Ania, wcale a wcale Ci nie wierzę!

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My tez bylismy na spacerku ale tak ok 12:00 i bylo tak cudownie siwrzo bo kilka godzin wczesniej padal deszcz...ale teraz mamy piekne slonko i mozna na krotkim rekawku spoko chodzic...:-)
Ania ale jaja - ja weszłam na link który umiesciłąś i obejrzałam jakieś zdjęcia rodzinki i myślałąm że to wy - bo wszystko pasowało!!! Była i dziewczynka taka co na 5 lat pasowała i chłopiec w takim wieku jak nasi i mamusia taka drobniutka na czerwono zrobiona....a teraz wychodzi że to nie wy byliście!!!! no ale zdanie które napisałam potweirdzam po obejrzeniu waszych zdjęć
śliczne masz dzieciaczki!!!
W tym albumie pojawiły mi się po prawej to zaczęłam klikać i się jeszcze zdziwiłam że tak dużo zdjęć zamieściłaś - bo było ich mnóstwo - od urodzenia poprzez spacery na tle jakiegoś zamku, dużo zdjęć dziewczynki itp
ale sie teraz śmieję z tego...
W tym albumie pojawiły mi się po prawej to zaczęłam klikać i się jeszcze zdziwiłam że tak dużo zdjęć zamieściłaś - bo było ich mnóstwo - od urodzenia poprzez spacery na tle jakiegoś zamku, dużo zdjęć dziewczynki itp
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ooo rany,a ja przeoczylam zdjecia Ani
Ale oczywiscie juz wszystko nadrobilam i musze powiedziec ze tez mi sie marzy taka dwojeczka.... :-)Tylko najgozej znowu w ciaze zajsc i od nowa to wszystko przechodzic
Aniu sliczne masz skarby...A i milo bardzo zobaczyc Ciebie...Nie obrazimy sie napewno jesli jeszcze cos nam wstawisz:-)

Ale oczywiscie juz wszystko nadrobilam i musze powiedziec ze tez mi sie marzy taka dwojeczka.... :-)Tylko najgozej znowu w ciaze zajsc i od nowa to wszystko przechodzic

Aniu sliczne masz skarby...A i milo bardzo zobaczyc Ciebie...Nie obrazimy sie napewno jesli jeszcze cos nam wstawisz:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Baśka, ja też oglądałam kogoś innego
Aniu, Wasza rodzinka cudowna :-) Mateuszek taki słodki, że aż chciałoby się schrupać ;-) , a córeczka jaka śliczna!!! No ale urodę to chyba odziedziczyli po mamusi :-)

Aniu, Wasza rodzinka cudowna :-) Mateuszek taki słodki, że aż chciałoby się schrupać ;-) , a córeczka jaka śliczna!!! No ale urodę to chyba odziedziczyli po mamusi :-)
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
aNIU dzieciaczki przecudowne a na tym zdjęciu co leżą razem na wyrku wyglądaja jak anioleczki . Piękne!!!!!!!!
Podziel się: