reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

reklama
Wiktor 6 miesięcy.
Posadzony siedzi całkiem dobrze, usiąść potrafi z pozycji półleżącej.
Obraca sie na brzuch, odwrotnie tez sie zdarza, ale nie wiem czy to przypadek, czy rzadko potrzebuje.
Staje na czworaka i sie kołysze przód/tył.
Jak leży na brzuchu i podpiera sie rekami przenosi ciężar ciała z jednej ręki na druga, fajnie sie kołysze [emoji4]
Rzuca zabawkami i w dół i na odległość. Przekłada zabawki z ręki do ręki, a nawet bierze dwie rożne i robi zderzenia. Obraca zabawką w dłoniach, żeby ją obejrzeć z każdej strony.
Dietę rozszerzamy bardzo po woli, nadal głownie cyc.
Zębów ma 6 szt - całkiem już dużych [emoji51]
W dzień ma trzy drzemki po ok 40-60 minut. Bardzo lubi kąpiele.
Jest bardzo mamusiowy [emoji53] wieczorami nawet tata go trzymać na rękach nie może, tylko ja.

Ostatnia edycja:
Nowy wątek :eek::eek:
Wow już go lubię:)

Szymek jest obecnie na etapie samodzielnego siadania, coraz częściej mu wychodzi, a jak nie wychodzi to strasznie się denerwuje.
Poza tym jego mobilność mnie przeraża.
Zastawiam mu wyjścia pufami, ale ostatnio udało mu się przecisnąć i mieliśmy mały wypadek z grochówką w roli głównej.
Eh, traumatyczne przeżycie ;):p

Ja wczoraj zostałam Lusie na puzzlach i zaszłam za dół po psa. Po powrocie moja córka była kolo metra poza puzzlami i zabierala się do konsumpcji moich klapek pod prysznic :rolleyes:

EDYCJA SOBOTA RANO:
Zola siedzi bez podparcia (chwilę) gdy się ją tak posadzi. Nie będę tego robic często ale dumny jestem bo to zapowiedź samodzielnego siadania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry