reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

reklama
Moj Klun stwierdzil iz lenistwo ruchowe nadrobi zapasami kadrowymi w zebach. Tyle co dolne 2 wyszly. W srode lekarka mowi " O gorne 2 ida". Stan na dzisiaj:dwie dolne 1i2 plus 2 gorne jedynki i 1 dwojka sie przebila a 2 w drodze. Rachunek? Mamy 7 zebow. Matyldo ;/. Doti nie wiem czemu moj upodobal sobie zeby Twojego :p

hop hop, pamięta mnie jeszcze ktoś? ;)
fajny wątek ale w sumie to z lekka się zdołowałam, tak wiem, wiem, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i nie powinno się porównywać dzieci ale jakoś tak smutno mi się zrobiło, że Wasze dzieci siadają, raczkują, wstają mają już nawet i po 4-6 zębów (ba! nawet 8 sztuk widzę :szok::szok::szok:, wow) a Kalinka nic, zębów zero, nie raczkuje, nie siada sama, ani tym bardziej nie wstaje. Pełza tylko (okrężnie i do tyłu, do przodu jeszcze nie wyczaiła, jak nie może sięgnąć zabawki to zaraz jest stękanie by jej podsunąć). Normalnie człowiek też by się chciał czymś pochwalić ale "ni ma czym" :baffled:

Karola u nas podobnie także nie martw się :)

Pozostałym gratulacje :) u nas na razie dwa żeby doolne. Wyszły ponad dwa miesiące temu. Na razie cisza a juz tyle razy wydawało mi się ze ida kolejne :)

Wojtek kończy dzisiaj 8smy miesiąc życia. Kiedy to zleciało???
- siada i siedzi
- wstaje wspinając się po barierkach łóżeczka lub po mnie,
- zaczął ( w końcu ) coś gadać: koj-koj-koj, ba-ba-ba, nie, ga-ga-ga - także odetchnęłam z ulgą :)
- zęby 6: 4 na dole jedynki i dwójki i 2 na górze - dwójki albo trójki...
- przesypia noce mniej więcej do 6-7 rano
- ma dwie drzemki w ciągu dnia po ok godzinie każda - jedna w łóżeczku, druga w wózku na spacerze.
- pije z kubka niekapka.

Ile mierzy i ile waży nie wiem bo nie byłam jeszcze w przychodni ale z różnicy ja-wojtek wyszło 10.2 kg także jest co dźwigać...

Załączniki

• 10956399_1627245297495467_225029949_n.jpg
    10956399_1627245297495467_225029949_n.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry