reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
haha jaki kask hihihihihi nie moge no !
i jaka cena 97 zlotych! i sa tylko 3 sztuki jeszcze dostepne z 14 wystawionych...kupujemy???

no to upadnij hahaha dzieki temu twoje dzidzi jak upadnie na glowe to krzywda mu sie nie stanie...a ten widok szkarba zaiwaniajacego w domu w takim kasku...bezcenny hahahaha ludziska maja pomysla!

Znajomej bardzo sprawdził się taki kask, tylko innej firmy. No ale jej syn miał olbrzymia tendencję to zaliczania głowkowań wszelakich - zderzeń ze sciana, spadków ze wszyskiego co się da, poslizgów z upadkiem na głowę (nie wiem jak on to robił). Po założeniu szwów po spotkaniu z kaloryferem kupili cos takiego i byli zachwyceni :-p.

Chyba dla nadopiekuńczych mam ten kask:-D a zwróciłyście uwagę ile ludzi go kupiło? Aż dziwne...

Ostatnia edycja:
ale się uśmiałam z tym kaskiem, choć fakt, ze dla dzieci z dyspraksją ruchową(mikrouszkodzenie mózgu powodujące "niezdarność")może być przydatne, ale dla większości Mam to raczej kupa śmiechu;)Mi ten śmiech bardzo się dziś przydał:)

reklama
hej Babki! Macie juz spakowaną któraś torbę do szpitala? Ja czekam na 1 grudnia (pensję) i kupuje ostatnie drobiazgi i się pakuje. Musze to w 1 tygodniu grudnia zrobic bo inaczej nie zaznam spokoju......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry