monik75
Mama Mai i Oskarka
Pisałam właśnie na wątku Bobathowym że mieliśmy dzisiaj pierwszą wizytę w nowym OWI. Tak po skrócie to, to mały ma mieć zrobione kontrolne badanie oczu, ma dostawać żelazo, wit D i Omega3. Będziemy mieli elementy z terapii SI i standardowo logopede, psychologa, pedagoga.
Oczywiście brak wolnych miejsc na to żebyśmy chodzili przynajmniej dwa razy w tygodniu i dostały nam się tylko wizyty co drugi tydzień.
Od tygodnia Oskarek znowu jest na inhalacjach i jeszcze co najmniej do niedzieli będziemy się tak leczyć. Strasznie go męczą te duszności i cały się przy tym poci. Lekarka stwierdziła dzisiaj że Junior ma niedowagę, ale ja widzę że pomalutku ale przybywa mu tych gramików ;-)
Magdzik miejmy nadzieję że Kacperek wyzdrowieje do środy
Pewnie chciałabyś mieć to już dawno za sobą.
Kamea super wieści i też trzymam kciuki żeby już było dobrze. Tobie również życzę szybkiego i jak najmniej stresowego pozbycia się przepukliny u Kubusia.
Oczywiście brak wolnych miejsc na to żebyśmy chodzili przynajmniej dwa razy w tygodniu i dostały nam się tylko wizyty co drugi tydzień.
Od tygodnia Oskarek znowu jest na inhalacjach i jeszcze co najmniej do niedzieli będziemy się tak leczyć. Strasznie go męczą te duszności i cały się przy tym poci. Lekarka stwierdziła dzisiaj że Junior ma niedowagę, ale ja widzę że pomalutku ale przybywa mu tych gramików ;-)
Magdzik miejmy nadzieję że Kacperek wyzdrowieje do środy
Pewnie chciałabyś mieć to już dawno za sobą.Kamea super wieści i też trzymam kciuki żeby już było dobrze. Tobie również życzę szybkiego i jak najmniej stresowego pozbycia się przepukliny u Kubusia.

Przewraca się przy tym na buzie ale to i tak już super postęp. Może jednak będą z niego ludzie ;-)
Wstrętne babsko zasiało niepokój w mojej głowie