Majka_22
Fanka BB :)
Kamea i FraniowaMamo, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :-) Co prawda widzę, że im więcej się wie tym więcej znaków zapytania się pojawia, ale inaczej nie miałabym nawet pojęcia, że taki poziom "niby w normie" to jednak nie jest w normie. Wyniki Adasia widziała nasza pediatra i nie skomentowała, więc chyba uznała, że są w porządku. Skierowanie do poradni endokrynologicznej dostaliśmy już wcześniej - ze względu na to, że Adaś bardzo mało przybiera na wadze. Termin mieliśmy na październik i jak zapytałam czy spokojnie możemy czekać do tego czasu to pediatra powiedziała, że tak, nic się takiego nie dzieje.
A tak swoją drogą - zdaje mi się, że ja gdzieś we Wrocławiu w sklepie widziałam kaszki Milupa, ale na cenę nawet nie patrzyłam.
A tak swoją drogą - zdaje mi się, że ja gdzieś we Wrocławiu w sklepie widziałam kaszki Milupa, ale na cenę nawet nie patrzyłam.
Kładę małego do łóżeczka, daję buziaczka i wychodzę z pokoju. Tyle
Teraz uwielbia przytulać się do pieluszki. Oskarek nie lubi lulania, a na rękach w pozycji leżącej to zaraz płacze i tak ma od początku. Albo trzymam go w pionie, albo brzuszkiem do podłogi. Nie lubi mocnego przytulania, ale faktycznie jak go mocniej przytrzymam za rączki to jest spokój.

W tym wieku to bilans powinien wynosić chyba 850 ml, jakoś tak kurka.. A co na to pediatra?