Magdzik20
Fanka BB :)
łoo matko ale dawno mnie tu nie było 
Monik te masaże są bardziej takie rozluźniające pomagają w kolkach, wyciszają regulują sen ogólnie fajna sprawa naprawdę bardzo polecam;-) właśnie a jak tam po wizycie?? Oskarek ruszył do przody??;-)
Orionek synka masz prześlicznego;-) i jak tam po badaniach wsio ok??;-)
Inta Witaj:-) ale duży Twój synek się urodził mój w 34tc ważył 2 kg
Kamea Kubuś to już duży mężczyzna super że tak dobrze się rozwija mam nadzieje że wszystkie nasze wcześniaczki szybko nadrobią zaległości;-)
Majka co tam słychać u Adasia??:-)
Lecimy na masaże :-)
Monik te masaże są bardziej takie rozluźniające pomagają w kolkach, wyciszają regulują sen ogólnie fajna sprawa naprawdę bardzo polecam;-) właśnie a jak tam po wizycie?? Oskarek ruszył do przody??;-)
Orionek synka masz prześlicznego;-) i jak tam po badaniach wsio ok??;-)
Inta Witaj:-) ale duży Twój synek się urodził mój w 34tc ważył 2 kg
Kamea Kubuś to już duży mężczyzna super że tak dobrze się rozwija mam nadzieje że wszystkie nasze wcześniaczki szybko nadrobią zaległości;-)
Majka co tam słychać u Adasia??:-)
Lecimy na masaże :-)
Najbardziej martwi mnie ta jego prawa rączka bo ciągle jest napięta i często zaciska piąstkę. Jak leży na brzuszku to ostatnio lewą daję do przodu a prawą cofa do tyłu i przez to nie wychodzi mu to leżenie na brzuszku. Rączkę masowałam na początku tak jak pokazywała rehabilitantka ale to nic nie dawało a wręcz miałam wrażenie że jeszcze bardziej zaciska piąstkę, dlatego sama wymyśliłam własne sposoby na rozluźnianie rączki i przy ćwiczeniach już ją otwiera prawie całkiem. Ponadto nadal wygina się w łuczek i robi mostki
Chyba to będzie tak że dwa kroki do przodu jeden do tyłu. 
Dzisiaj dostał trzecią dawkę Hexy i Prevenaru. Kolejne szczepienie dopiero w listopadzie i badzo mnie to cieszy bo będzie chwila spokoju.